Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Vakantiebeurs Maastricht

Sleep out tijdens safari reis in Zuid Afrika 2
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Vakantiebeurs Maastricht

Vakantiebeurs Bijzondere Reizen Maastricht 2014

Het nieuwe jaar staat voor de deur, en dat is altijd een prima moment om na te denken over goede voornemens voor het komende jaar. Voor veel mensen is dit hét moment om een nieuwe vakantie naar bijv. Zuid-Afrika te plannen. En bestaat er een beter voornemen dan het maken van een mooie reis naar een verre bestemming zoals zuidelijk Afrika? Maar waar begin je met het vinden van informatie en hoe plan je je reis goed?

Waar vind je informatie over reizen naar Afrika?

Op internet is heel veel informatie te vinden, maar je ziet al gauw door de bomen het bos niet meer. Dan is de expertise van een goede reisorganisatie een uitkomst. Niet alles wat je ziet en leest op het internet is zoals het lijkt, en een betrouwbare reisorganisatie die kennis van zaken heeft kan je veel beter vertellen hoe de situatie ter plekke is. Een mooi plaatje van een hotel aan het strand is zo gemaakt, maar die fabriek die er naast staat komt natuurlijk niet op de foto!

Waarom boek je je reis naar Afrika bij een reisorganisatie?

En het boeken van een reis bij een reisorganisatie is niet per definitie duurder, bespaart je een hoop gezoek en gedoe en garandeert je dat alles tot in de puntjes is geregeld. Bovendien heb je iemand waarop je terug kunt vallen, mocht er tijdens de reis een onvoorzien probleem optreden. Als je onverwacht terug naar huis moet vanwege een nare situatie is het heel fijn als een reisorganisatie je ondersteunt en je een hoop zorgen uit handen neemt.

Wil je je graag op een leuke manier verdiepen in het aanbod van reizen van Sable Tours, bezoek dan onze stand op de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Maastricht, die op 11 en 12 januari 2014 wordt gehouden.

  • Deel deze pagina via
Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.