Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

24-Daagse 1000 Parels van Madagascar reis

24 dagen vanaf € 3.705,- p.p.
 • Omvat alle hoogtepunten van het zuiden van Madagascar
 • Maak een boottocht op het kanaal van Pangalanes
 • Ga 's avonds op zoek naar de Aye Anye
Tsingy de Bemaraha bij zonsondergang
Lemur in Andasibe National Park op Madagascar 1
Vrouwen bij Baobab Alley op Madagascar
Afrika ongeëvenaard
 • Hoogtepunten
 • Dag-tot-dag & reisroute
 • Overnachtingen
 • Vertrekdata
 • Prijsinformatie
 • Foto's
Hoogtepunten

Hoogtepunten

Deze reis in Madagascar biedt u de kans om de gehele zuidelijke helft van het eiland te verkennen. U brengt een bezoek aan de héél bijzondere rotsformaties van Tsingy de Bemaraha in het westen en het langste met de hand gegraven kanaal ter wereld, het Canal des Pangalanes, in het oosten van het land. Madagascar is het eiland van de lemuren, kameleons en baobab bomen. De parels van deze 3-weekse rondreis door Madagascar zijn verder het Andasibe, Ranomafana, Isalo en Kirindy National Park. Maar u verblijft ook aan het strand bij Ifaty, waar u in het juiste seizoen walvissen kunt spotten. Onderweg maakt u kennis met de lokale bevolking. U overnacht in comfortabele accommodaties, inclusief ontbijt. Uw privé chauffeur, die goed basis Engels spreekt, brent u veilig naar uw bestemmingen over de soms verschrikkelijk slechte wegen.

Deze reis kan ook in omgekeerde richting worden gedaan.

Kanaal van Pangalanes op Madagascar
Dag-tot-dag & reisroute

Dag-tot-dag & Reisroute

Hieronder vindt u de route en invulling van dag tot dag van onze 24-daagse 1000 Parels van Madagascar reis. Bij deze reis vliegt u vanuit Europa naar de hoofdstad Antananarivo. U maakt deze reis met een privé chauffeur, en heeft een binnenlandse vlucht naar Morondavo. Vanaf hier reist u naar het zuiden en vliegt dan terug naar Antananarivo vanuit Tuléar. Het laatste gedeelte van de reis brengt u naar het bijzondere kanaal van Pangalanes en het Andasibe National Park.

Als u klikt op het kaartje aan de rechterkant, kunt u de route bekijken.

Wilt u deze reis in omgekeerde richting maken, dan kan dat natuurlijk ook. Het is ook altijd mogelijk om de route aan te passen of de reis te verlengen met enkele dagen. Neem in dat geval contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel.

Alle items openen
Dag 1 en 2: Vertrek Europa - aankomst Antananarivo

U komt aan in Antananarivo op dag 2, waar onze agent u zal ontvangen en u een transfer heeft naar uw hotel. De rest van de dag kunt u uitrusten van uw vlucht bij uw accommodatie. Het San Cristobal Boetiek Hotel is een modern verblijf in de nabije omgeving van de internationale luchthaven Ivato. Verschillende bezienswaardigheden, zoals het Rova d’Ambohidratrimo paleis, de Analakely markt en het oude centrum van Anantanarivo zijn makkelijk bereikbaar. Het ontbijt bestaat uit een buffet met een ruime keuze aan gerechten. Het hotel heeft een à la carte restaurant met een terras en een lounge bar waar u terecht kunt voor een drankje.

Verblijf:
San Cristobal hotel – standaard kamer
Middenklasse hotel dichtbij de luchthaven

Inclusief:
– Logies met ontbijt
– Transfer vanaf de luchthaven

Taxis in Antananarivo
Dag 3: Antananarivo - binnenlandse vlucht naar Morondava - Kirindy National Park

Vandaag heeft u een lange dag vol avontuur voor u. U vliegt van Antananarivo naar Morondava. U reist langs de beroemde Baobab Avenue naar het Kirindy National Park. In Kirindy kunt u enkele bijzondere dieren zien, zoals de Madagascar reuzenrat, de schattige kleine dwergmuismaki en de fretkat. Geniet van de kleurrijke vogels in het bos, die u trakteren op hun gezang. Ook treft u hier 3 van de 6 soorten baobab bomen aan die Madagascar rijk is. Vanavond kunt u de nachtdieren bewonderen tijdens een wandeling rond uw verblijf.

Verblijf:
Relais du Kirindy – standaard bungalow
Prima verblijf met mooi zwembad

Inclusief:
– Logies met ontbijt
– Avondwandeling in het Kirindy National Park met lokale gids

Lemur in Kirindy Reserve
Dag 4 t/m 6: Kirindy National Park - Tsingy de Bemaraha

Na nog een ochtendwandeling in Kirindi gaat uw reis verder richting het noorden, en na een lange en hobbelig rit komt u in de avond aan bij uw verblijf in Bekopaka. Uw verblijf ligt op slechts 100 meter vanaf de ingang van het nationale park Tsingy de Bemaraha (Petit Tsingy). Bekopaka is uw uitvalbasis voor een verkenning van dit bijzondere gebied voor de komende dagen. De komende 2 dagen gaat u de Small Tsingy en Grand Tsingy reservaten verkennen. Dit unieke werelderfgoedgebied bestaat uit een bizar karstlandschap van zogenaamde ’tsingy’s’; uitgesleten kalkstenen rotsformaties met soms vlijmscherpe pieken. De eerste dag bezoekt u de Small Tsingy en heeft u een kanotocht in de Manambolo kloof om de graven van de Vazimba stam te bekijken. Dit volk, waarvan de mensen niet meer dan 1 meter lang waren, wordt gezien als de originele bewoners van Madagascar. De daarop volgende dag maakt u een trektocht door de Grand Tsingy. Tussen de rotsen, tropische bomen en mangrove bossen leven verbazingwekkend veel vogelsoorten, lemuren en reptielen.

Verblijf:
Orchidée du Bemaraha – standaard kamer
Eenvoudig verblijf dichtbij de ingang van het nationale park

Inclusief:
– Logies met ontbijt
– Ochtendwandeling bij het Kirindy National Park met lokale gids
– Bezoek Grand en Small Tsingy met lokale gidsen
– Kanotocht op de Manambolo rivier met lokale gidsen

Grand Tsingy de Bemaraha
Dag 7: Tsingy de Bemaraha - Baobab Alley - Morondava

Na het ontbijt reist u terug naar Morondava. U komt door het kleine stadje Belo-sur-Tsiribihina en ziet onderweg enkele Sakalava graftombes. Ook heeft u nog een kans om de imposante baobab bomen bij Baobab Avenue te zien, deze keer bij zonsondergang! De prachtige tuinen van Chez Maggie in Morondava zijn een heerlijk rustpuntje tijdens uw reis vol enerverende indrukken. Chez Maggie is een kleine, intieme accommodatie pal bij het mooie zandstrand van Morondava.

Verblijf:
Chez Maggie – standaard bunalow
Leuk verblijf, niet ver van het strand

Inclusief:
– Logies met ontbijt
– Bezoek Baobab Alley

Baobab Alley bij zonsondergang
Dag 8: Morondava - Antsirabe

Vandaag hebt u een lange dag voor de boeg. Uw route naar Antsirabe voert u vandaag door landschappen met groene en weelderige valleien die afgewisseld worden met droge bergachtige hooglanden. De reis gaat door de Menabe regio en passeert typische stadjes zoals Miandrivazo en Mandoto. Antsirabe is het centrum van de bierindustrie – wat u al kunt ruiken bij aankomst. U vindt hier ook warmwaterbronnen. De stad, gesticht in 1856 door Noren, doet Europees aan en heeft een mooi station. Les Chambre Voyageur is een charmant verblijf in het hart van Antsirabe. Op korte afstand vindt u de levendige Asabotsy markt en de kathedraal van Antsirabe. Het verblijf is gebouwd met gebruik van lokale materialen, en ingericht met lokaal handwerk. De tuinen van Chambre Voyageur zijn een bezienswaardigheid op zich!

Verblijf:
Chambre du Voyageur – standaard kamer
Comfortabel verblijf met fraaie tuin

Inclusief:
– Logies met ontbijt

Antsirabe station
Dag 9 en 10: Antsirabe - Ranomafana National Park

Na het ontbijt vertrekt u naar uw volgende bestemming. Heel kenmerkend zijn de huizen onderweg met felgekleurde luiken en houten balkons. Het heuvelachtige landschap bestaat afwisselend uit rijstvelden, dennenbossen en bergen. Het Ranomafana National Park is een van de meest bezochte parken van Madagascar. Het beslaat een bergachtig gebied met hoogteverschillen van 800 tot 1200m. Op de dicht beboste hellingen stromen talloze kleine riviertjes naar de mooie Namorona Rivier. U kunt hier lange wandelingen maken om de lemuren, kameleons en andere dieren te gaan bekijken. De eenvoudig uitgeruste maar schone bungalows van uw verblijf liggen verborgen in een groene tuin vol met fruitbomen en aromatische planten. U maakt ook een avondwandeling om op zoek te gaan naar nachtdieren.

Verblijf:
Chez Gaspard – standaard bungalow
Eenvoudig verblijf, net buiten het nationale park

Inclusief:
– Logies met ontbijt
– Avondwandeling in het Ranomafana National Park
– Dagbezoek met lokale gids aan het Ranomafana National Park

Lemur in het Ranomafana National Park
Dag 11 en 12: Ranomafana National Park - Parc d'Anja - Tsaranoro vallei

U verlaat vandaag Ranomafana en reist verder naar het zuiden. Onderweg naar Isalo verblijft u nog eerst 2 nachten bij de Tsaranoro vallei. De rit gaat via Ambalavao waar u een papierfabriek kunt bezoeken. Het Parc d’Anjà Reserve ligt niet ver van de Tsaranoro vallei. Dit paradijselijke reservaat behoort tot een van de zeven ecoregio’s van het eiland en is in handen van de lokale Betsileo bevolking. Het terrein is bezaaid met grote rotsblokken en het subtropische woud zorgt voor een grote biodiversiteit. U kunt hier van dichtbij de grote populatie ringstaartmaki’s bewonderen. Na een bezoek aan het reservaat gaat u verder naar uw verblijf bij de Tsaranoro vallei. Op dag 12 kunt u samen met een gids een van de vele wandelingen in de vallei maken.

Verblijf:
Camp Catta – comfort kamer
Middenklasse verblijf met mooi groot zwembad

Inclusief:
– Logies met ontbijt
– Bezoek Anja Community Reserve met lokale gids
– Wandeling met gids in de Tsaranoro vallei

Tsaranoro vallei rotsen
Dag 13 en 14: Tsaranoro vallei - Isalo National Park

U verlaat vandaag de Tsaranoro vallei en reist verder naar het zuiden. U rijdt door het Andringitra gebergte, dat de grens tussen het droge zuiden en de groenere hooglanden markeert. Het landschap wordt gedomineerd door enorme rotsformaties zoals de ‘Bishop’s hat’, die een heilige plek is voor de lokale bevolking. De voorouders kozen ervoor om hier gezamenlijk zelfmoord te plegen in plaats van zich te onderwerpen aan de Merina stam. Op dag 14 bezoekt u het Isalo National Park, het op 1 na grootste park op Madagascar. Het Isalo nationale park bestaat uit indrukwekkende, ruige zandstenen rotsformaties. Een wandeling brengt u naar de ‘Piscine Naturelle’, een mooie waterpoel die wordt gevoed door een kristalheldere waterval. U kunt hier een plons nemen om even af te koelen. Onderweg heeft u een fantastisch uitzicht over de bergen met hun kleurenpracht en vreemde vormen, ziet u talloze stroompjes en bijzondere vegetatie, vogels, hagedissen en hopelijk sifaka lemuren, echte maki’s en ringstaartmaki’s.

Verblijf:
Isalo Ranch – standaard bungalow
Kleinschalig verblijf in prachtige tuin vol fruitbomen en kruiden

Inclusief:
– Logies met ontbijt
– Bezoek Isalo National Park met lokale gidsen, inclusief lunch

Wandeling in Isalo National Park
Dag 15 t/m 17: Isalo National Park - Zombitse National Park - Ifaty

U vervolgt uw reis langs de Route National 7 naar Tuléar, het eindpunt van deze weg. Hoe verder u komt, hoe droger het landschap wordt met hoofdzakelijk doornbossen. De inheemse planten in het gebied bestaan uit typische stekelige bomen en struiken die zich perfect hebben aangepast aan het klimaat. Onderweg bezoekt u het Zombitse National Park waar u tijdens een 2 uur durende wandeltocht nog vele inheemse boabab bomen en talloze vogelsoorten kunt bewonderen. De komende dagen kunt u uitrusten aan het strand bij het dorpje Ifaty, een uurtje rijden ten noorden van Tuléar. Tussen juli en september zwemmen voor de kust bultruggen voorbij en u kunt in deze periode een boottocht maken om deze reuzen van dichtbij te bewonderen. Ook diepzee visexcursies of snorkeltrips kunnen voor u worden geregeld. De dagen zijn vrij om te genieten van zon, zee en strand. Perfect om de waan van alledag even te vergeten en in contact te komen met de lokale bevolking. De vissers nemen u graag mee voor een tochtje op zee.

Verblijf:
La Bella Donna – standaard kamer met zeezicht
Charmant familiehotel pal aan het strand

Inclusief:
– Logies met ontbijt
– Wandeling in het Zombitse National Park met gids

Vissers op het strand van Ifaty
Dag 18: Ifaty - binnenlandse vlucht van Tuléar naar Antananarivo

U vliegt vandaag terug naar Antananarivo. Hier verblijft u een nacht voordat u aan het laatste deel van uw reis begint. Vanaf de terrassen van Hotel Belvédère heeft u een fraai uitzicht over Antananarivo, de hoofdstad van Madagaskar. Het hotel ligt in het centrum van de stad, dicht bij het zakencentrum met vele restaurantjes en winkeltjes.

Verblijf:
Le Belvédere – standaard kamer
Leuk hotel in het centrum van Antananarivo met uitzicht over de stad

Inclusief:
– Logies met ontbijt
– Luchthaventransfers

Antananarivo
Dag 19 en 20: Antananarivo - Ankanin'ny Nofy - kanaal van Pangalanes

Na een vroeg ontbijt vertrekt u richting Akanin’ny Nofy door de groene en weelderige vegetatie van het oosten van Madagascar. Dit laatste gedeelte van de reis brengt u naar het erg vochtige deel van Madagascar, met veel meren en regenwoud. Onderweg komt u door kleine Merina dorpjes in de bergen. In de middag heeft u een boottransfer via het Canal des Pangalanes naar uw geweldig mooi gelegen verblijf. Dit kanaal is de langste gracht ter wereld! Het ongeveer 650km lange kanaal werd vlak langs de zee gegraven voor het vervoeren van specerijen. Het enorme project nam maar liefst 8 jaar in beslag tussen 1896 en 1904. Vanuit uw verblijf bezoekt u het Palmarium reservaat, waar u ook een avondwandeling heeft om op zoek te gaan naar het vingerdiertje, oftewel aye-aye, de grootste nacht actieve lemur. Dit diertje is de enige nog levende soort uit de familie van vingerdieren. In het gebied groeien ook bijzondere planten, waaronder enkele vleesetende soorten.

Verblijf:
Le Palmarium hotel – standaard bungalow
Eenvoudig verblijf bij het Palmarium reservaat

Inclusief:
– Logies met ontbijt
– Boottransfer over het kanaal van Pangalanes
– Avondwandeling en dagbezoek aan het Reserve de Palmarium

Vleesetende plant op Madagascar
Dag 21 en 22: Canal des Pangalanes - Andasibe-Mantadia National Park

Vandaag reist u naar het Andasibe National Park, waar u enkele van de unieke diersoorten van Madagascar kunt zien, zoals verschillende soorten gekko’s, vlinders, kikkers en kameleons. Onderweg bezoekt u het Peyrieras reptielencentrum, om een aantal moeilijk te vinden reptielen en amfibiën van dichtbij te kunnen bewonderen. Na aankomst bij uw verblijf maakt u een avondwandeling in Andasibe om op zoek te gaan naar lemuren en andere nachtdieren. De volgende dag gaat u met een gids op pad om het Andasibe National Park verder te verkennen.
Hier in Andasibe kunt u de Indri Indri bewonderen, de grootste lemur van het eiland. Het park is uniek en heeft een grote variëteit aan planten, zoals orchideeën, en dieren zoals kameleons en vogels. U brengt ook een bezoek aan het Vakona domein, waar de lemuren gewend zijn aan mensen en u ze tot heel dichtbij kunt benaderen. Het Sahatandra River Hotel is gelegen aan de prachtige Sahatandra rivier, dicht bij het Réserve Spéciale d’Analamazaotra dat deel uitmaakt van Andasibe. De ingang van het Andasibe-Mantadia nationale park is in slechts een paar minuten te bereiken. Vanaf het hotel kijkt u uit op de rivier. U verblijft in een van de bungalows die verspreid liggen in de mooie tuin, waar zich ook een enorm zwembad bevindt.

Verblijf:
Sahatandra River Hotel – standaard bungalow
Verblijf dichtbij het nationale park met eenvoudige bungalows

Inclusief:
– Logies met ontbijt
– Bezoek Peyrieras reptielencentrum
– Avondwandeling met gids in het Andasibe National Park
– Dagbezoek aan het Andasibe National Park met lokale gidsen, inclusief bezoek aan het Vakona reservaat (lemureneiland en krokodillenmeer)

Waterval in het Andasibe National Park
Dag 23 en 24: Andasibe National Park - Antananarivo vertrek - aankomst Europa

U heeft vandaag een transfer naar Antananarivo, waar u later op de dag aankomt. Indien uw vlucht laat vertrekt, heeft u nog de mogelijkheid om u op te frissen in een dagkamer bij een verblijf in de hoofdstad (optie – tegen meerprijs). We hopen dat u genoten heeft van uw bijzondere reis door dit fascinerende land. U arriveert in Europa op dag 24.

Kameleon op Madagascar
Overnachtingen

Overnachtingen

Bij onze 24-daagse 1000 Parels van Madagascar reis verblijft u bij eenvoudige tot middenklasse accommodaties, die zo dicht mogelijk bij de nationale parken zijn gelegen. U heeft overal een eigen, aangrenzende badkamer. Overal is ontbijt inbegrepen, u kunt óf bij de verblijven zelf dineren, of bij een restaurant in de nabije omgeving.

Hieronder vindt u een impressie van de accommodaties waar u bij deze reis zult verblijven. Het is altijd mogelijk om de reis naar wens aan te passen en te kiezen voor alternatieve verblijven. Neem hiervoor contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel op maat.

Vertrekdata

Vertrekdata

De 24-daagse 1000 Parels van Madagascar reis heeft geen vaste vertrekdata. U kunt op iedere gewenste dag vertrekken. De reis kan ook worden verlengd met extra dagen.

Vertrekdata

Iedere gewenste dag
Prijsinformatie

Prijsinformatie

Bij de 24-daagse 1000 Parels van Madagascar reis bezoekt u alle pareltjes van dit bijzondere land, zoals de Tsingy de Bemaraha, en het Ranomafana, Isalo en Andasibe National Park. Bij deze reis gaat u bovendien naar het kanaal van Pangalanes, waar u op zoek kunt gaan naar de Aya-Aye, een bizar vingerdiertje. Bij deze reis heeft u twee binnenlandse vluchten.

 • Prijs per volwassene: vanaf € 3.705,- gebaseerd op 2 samenreizende personen

Inclusief

 • Ontvangst en transfer na aankomst op Madagascar
 • Alle luchthaventransfers
 • Vervoer per geschikt 4x4 voertuig met Engels sprekende gids/chauffeur
 • All brandstofkosten, kosten voor overtochten per veerpont en verzekering van het voertuig
 • Boottransfer over het kanaal van Pangalanes naar en van het Palmarium reservaat
 • Alle overnachtingen
 • 21x ontbijt
 • 1x lunch
 • Alle entreegelden en gebruik plaatselijke gidsen voor inbegrepen excursies
 • Begeleide avond- en ochtendwandeling in het Kirindy National Park
 • Begeleide wandelingen in de kleine en grote Tsingy van Bemaraha National Park
 • Kanotocht op de Manambolo rivier
 • Bezoek aan Baobab Allley
 • Begeleide avondwandeling en dagbezoek aan het Ranomafana National Park
 • Begeleide wandeling naar keuze in de Tsaranoro vallei
 • Begeleide wandeling met lunch in het Isalo National Park
 • Begeleide wandeling in het Zombitse National Park
 • Bezoek aan het Peyrieras reptielencentrum
 • Begeleide avondwandeling en dagbezoek aan het Andasibe National Park en het Vakona domein (lemureneiland en krokodillenmeer)
 • Begeleide avondwandeling en dagbezoek aan het Reserve de Palmarium bij het kanaal van Pangalanes
 • Uitgebreid informatiepakket voor vertrek
 • Dekking Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) - € 5,00 p.p. verplichte bijdrage

Exclusief

 • Intercontinentale retourvluchten vanuit Europa
 • Eventuele extra nacht(en) bij verlenging van de reis
 • Kosten binnenlandse vluchten (prijsindicatie ± € 250,00 p.p. per vlucht)
 • Overige maaltijden en drankjes
 • Kosten optionele activiteiten en excursies
 • Telefoonkosten, fooien en persoonlijke uitgaven
 • Visumkosten - tussen de € 35,00 en € 40,00 p.p. - en toeristenbelasting (contant te voldoen)
 • Kosten verplichte reis- en annuleringsverzekering

Voorwaarden

Indien u met meer dan 2 personen of alleen reist, neem dan contact met ons op voor een aangepast reisvoorstel.

– Reistijd half april t/m eind half december 2024, vertrek iedere dag
– Deze reis is gebaseerd op een nachtvlucht vanuit Europa
– Deze reis kunnen wij voor u aanbieden op basis van beschikbaarheid
– Aanbetaling van 25% van landarrangement
– Onvoorziene kosten kunnen de prijzen beïnvloeden tot het moment dat de gehele reissom is voldaan

Niet gevonden wat u zocht? Vraag dan een reis op maat aan.

Voldoet onze 24-daagse 1000 Parels van Madagascar reis niet geheel aan uw wensen? Dan kunnen we altijd een maatwerk reis voor u samenstellen. In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen en ideeën en geven u advies over de mogelijkheden. We stellen een route voor u samen en voegen accommodaties toe die voldoen aan uw eisen. Zo wordt uw maatwerk reis echt úw droomreis!

Wat anderen van onze reizen vinden.

Hier kunt u de reviews lezen die onze klanten over onze reizen en onze dienstverlening hebben geschreven.

Cheeta tijdens safari in Hwange National Park

Wij zijn net terug van een adembenemende groepsreis door Botswana en Zimbabwe. Voor ons de allereerste keer met een groep dus best spannend. Maar wat hebben we het goed gehad!

 • Jolanda Kouwenoord
 • september 2023
lees volledige review
Uitzicht op de Victoria Falls in Zimbabwe
Olifanten tijdens diner in Botswana
Neushoorns in wildpark in Zuid-Afrika
Giraffe met kalfje tijdens safari in Zuid Afrika 1
Wandelsafari in Zuid-Afrika

Sable tours heeft voor ons gezin een 2 weekse self drive safari reis in Zuid-Afrika verzorgd. Een mooie en bijzondere reis. Hopelijk kloppen we in de toekomst nog een keer aan bij Sable tours voor een reis naar Afrika.

 • Familie Gilijamse
 • juli 2023
lees volledige review
Uitzicht over Kaapstad vanaf Tafelberg

Geweldige reis gehad die Sable tours voor ons geboekt heeft naar Zuid-Afrika. Helemaal aangepast op ons reistempo en wensen. We hebben in de mooiste accommodaties gezeten die we ons konden bedenken en we zijn op hele mooie plaatsen geweest.

 • Marije Attasio
 • april 2023
lees volledige review
Wijngaarden in de herfst in de Wijnlanden van Zuid Afrika
Olifant tijdens safari in open voertuig bij prive reservaat in Zuid Afrika

Wij zijn net terug van een adembenemende groepsreis door Botswana en Zimbabwe. Voor ons de allereerste keer met een groep dus best spannend. Maar wat hebben we het goed gehad!

 • Jolanda Kouwenoord
 • september 2023
lees volledige review

Sable tours heeft voor ons gezin een 2 weekse self drive safari reis in Zuid-Afrika verzorgd. Een mooie en bijzondere reis. Hopelijk kloppen we in de toekomst nog een keer aan bij Sable tours voor een reis naar Afrika.

 • Familie Gilijamse
 • juli 2023
lees volledige review

Geweldige reis gehad die Sable tours voor ons geboekt heeft naar Zuid-Afrika. Helemaal aangepast op ons reistempo en wensen. We hebben in de mooiste accommodaties gezeten die we ons konden bedenken en we zijn op hele mooie plaatsen geweest.

 • Marije Attasio
 • april 2023
lees volledige review

24-Daagse 1000 Parels van Madagascar reis

24 dagen vanaf € 3.705,- p.p.
Reisvoorstel aanvragen Boek nu
Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.