Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Familie Gilijamse | juli 2023

Ga sandboarden in de duinen tijdens een rondreis door Namibië.
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Sable tours heeft voor ons gezin een 2 weekse self drive safari reis in Zuid-Afrika verzorgd. Vanuit Johannesburg naar Mabula game reserve, Clifftop safari lodge, Tzaneen, Hoyo Hoyo lodge in het Kruger park, Graskop (vanuit waar we een stuk van de panorama route konden rijden) en weer terug naar Johannesburg waar we naar het apartheidsmuseum en Soweto zijn geweest.

De reis was op en top verzorgd met luxe accommodaties waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Vooraf hebben we via mail en telefonisch contact gehad om de reis en onze wensen te bespreken. Na het boeken hebben we uitgebreide informatie gekregen over de reis en ook de route was tot in detail beschreven, inclusief do’s en dont’s; erg prettig en handig. Ook tijdens de reis hebben we contact gehad en waren Marcella en Pieter goed te bereiken. De private game reserves waren afwisselend qua landschap; mooi om bij de ochtendsafari het landschap te zien ontwaken en wat een mooi licht is er dan. We hebben veel dieren gezien, van veraf en ook van dichtbij, erg indrukwekkend. De rangers waren enthousiast en wisten veel te vertellen over de dieren en de natuur.

Een mooie en bijzondere reis. Hopelijk kloppen we in de toekomst nog een keer aan bij Sable tours voor een reis naar Afrika.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.