Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Garmt Klinkenberg | november 2017

Ga sandboarden in de duinen tijdens een rondreis door Namibië.
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Na lang wikken en wegen werd Namibië ons reisdoel. Twee maanden voor het geplande vertrek verschillende reisorganisaties benaderd. Steevast de reactie dat het niet meer zou lukken: we waren veel te laat, Namibië heeft een capaciteitsprobleem. Daar geen genoegen mee nemen, nog eens snuffelen op de prehistorische startpagina. Daar stond Sable Tours, gebeld, en ja, het is misschien laat, maar we gaan het proberen. En het is gelukt!

Fantastische (individuele) vakantie, precies zoals we hadden aangegeven: geen kilometervreten, rustig aan langs schitterende plekken. Ongelooflijke ervaring: landschap, maar ook de bevolking is heel plezierig.
Tot slot. Op de heenvlucht hadden we een giga vertraging. Pieter en Marcella wijzigde het schema zodat we niet laat op de avond in het pikkedonker met onze huurauto de weg op hoefden. Die werd de volgende dag bij het hotel bezorgd. Klasse!

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.