Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Jolanda Kouwenoord | september 2023

Ga sandboarden in de duinen tijdens een rondreis door Namibië.
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Wij zijn net terug van een adembenemende groepsreis door Botswana en Zimbabwe. Voor ons de allereerste keer met een groep dus best spannend. Maar wat hebben we het goed gehad!

We waren erg laat met boeken. Extra fijn daarom dat Marcella van Sable Tours snel, adequaat en vriendelijk reageerde. De informatie over de reis vooraf was zeer uitgebreid en de nazorg erg attent. Maar waar het uiteindelijk om gaat is de reis zelf en die was fantastisch. We hebben erg veel wild gezien. Vooral de groep cheeta’s in volle actie en de kudde van honderden buffels zullen ons lang bij blijven. Alle lodges en hotels waren meer dan goed en vooral aan Mogogelo Camp in Moremi houden we warme herinneringen over. Wat een ontvangst en hartelijkheid en wat een bevlogen gids! Heel bijzonder ook dat we er tijdens een game drive van een volle dag geen enkel ander safarivoertuig zijn tegengekomen. Tot slot alle lof voor onze vaste reisbegeleider en chauffeur. We hadden het niet beter kunnen treffen!

Wij zijn blij dat we bij de zoektocht naar onze ‘last minute’ reis naar Botswana bij Sable Tours zijn uitgekomen. Een prettig en professioneel bedrijf, waarmee het snel schakelen is en dat mooie uitgebalanceerde rondreizen aanbiedt. Als wij nog eens terug gaan naar Afrika oriënteren we ons zeker als eerste bij Sable Tours. We kunnen iedereen van harte aanraden hetzelfde te doen.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.