Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Liesbeth Duives | januari 2023

Ga sandboarden in de duinen tijdens een rondreis door Namibië.
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Zeker een aanrader om bij Sable Tours te boeken. Vanaf het begin dachten ze goed mee met onze wensen en konden ze ons tips geven over onze route. Hierdoor hebben we een reis kunnen maken die perfect op onze wensen aansloot.

Ook qua service was het een hele prettige ervaring. Wij moesten op het laatste moment veel schakelen met Sable Tours en helaas wat dingen verzetten. Maar ze reageerden altijd snel en adequaat. Hierdoor hebben wij ook voorafgaand aan onze reis het volste vertrouwen gehad dat alles goed zou komen en dat het een geweldige reis ging worden.

Het informatiepakket is ook erg fijn! Goed te gebruiken als naslagwerk tijdens je vakantie. Van de geschiedenis van het land tot handige praktische tips en een stap voor stap navigatie. Hierdoor hebben wij het gevoel gehad altijd precies te weten waar we aan toe waren.

Zeker even aankloppen bij Sable Tours als je een reis wil maken door Afrika! Dan weet je zeker dat je goed zit.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.