Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Individuele reizen in Botswana

Olifant in de Okavango Delta
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Individuele reizen in Botswana

Individuele rondreis Botswana – geniet van de prachtige safari’s

“Tijdens een individuele rondreis in Botswana verbleef ik bij een verblijf midden in de Okavango Delta. Ik werd erheen gevlogen in een klein vliegtuigje. Onder me zag ik olifanten door het water waden, een schitterend gezicht. Bij een individuele rondreis in Botswana is een vlucht over de delta een ervaring op zich!”

– Pieter, Sable Tours

Sable Tours stelt uw individuele rondreizen in Botswana voor u samen

Een individuele rondreis in Botswana geeft u de vrijheid om uw ideale vakantie samen te stellen. Sable Tours helpt u graag met het maken van de juiste keuzes. Botswana biedt u veel afwisseling in natuurparken en de safari’s die u er kunt maken zijn onovertroffen. Bent u geïnteresseerd in cultuur, dan kunt u bij rondreizen in Botswana kennismaken met de San bevolking. De San Bushmen staan dicht bij de natuur; ze leven van hetgeen het land oplevert.  Ons aanbod aan individuele rondreizen in Botswana is al even divers als het land. Zoekt u een beetje avontuur, dan spreekt een kampeerrondreis u vast aan. Wilt u liever wat meer luxe, dan kunt u kiezen voor een vakantie in Botswana waarbij u midden in de delta verblijft in luxe accommodaties. U wordt per motorboot of per vliegtuig van verblijf naar verblijf vervoerd. Bekijk voor meer informatie de themareizen naar Botswana die we voor u hebben samengesteld.

Heeft u vragen over een individuele rondreis in Botswana, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies. Of bekijk al onze rondreizen naar Botswana.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.