Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Huwelijksreizen naar Afrika

Romantisch diner tijdens huwelijksreis in Zuid Afrika
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Filters

Bekijk de reizen die Sable Tours aanbiedt.

Hieronder vindt u de reizen naar alle bestemmingen die Sable Tours aanbiedt.

Huwelijksreis Afrika - romantisch en avontuurlijk

“Een huwelijksreis naar Afrika is de meest bijzondere verlenging van die ene speciale dag in uw leven. Uw huwelijksdag is helemaal aangepast aan uw wensen, het is úw dag! Daarbij hoort natuurlijk een net zo persoonlijke en bijzondere huwelijksreis. Nagenieten van de dag in een bijzonder romantische accommodatie pal aan het strand, of in een luxe tent midden in de natuur, of bij een stijlvolle safari lodge waar het wild langs uw privé veranda voorbij loopt. Bij een romantische huwelijksreis in Afrika neemt u de herinneringen mee in uw hart.”

– Marcella, Sable Tours

Huwelijksreis naar Afrika - de mogelijkheden

Afrika is de perfecte bestemming voor een onvergetelijke huwelijksreis. Romantisch en idyllisch, avontuurlijk en bruisend, cultuur en rijke natuur, u vindt het allemaal op dit continent. Sable Tours weet voor u de meest unieke plekjes te vinden voor een huwelijksreis in Afrika die minder bekend zijn bij het grote publiek, zodat u samen kunt genieten zonder op te gaan in de grote massa.

Huwelijksreis naar Afrika – de mogelijkheden

Een huwelijksreis moet perfect zijn, en Afrika heeft verschillende bestemmingen voor een romantisch verblijf. Wilt u vooral lekker luieren en uitrusten, dan is Mauritius of Mozambique ideaal. Hier vindt u prachtige stranden, aangename zeetemperaturen en een lekker klimaat, dé voorwaarden voor een relaxte strandvakantie. Wilt u strand combineren met wild, dan zijn Kenia en Tanzania goede keuzes. Natuur- en wildliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Botswana; overdag op safari en ’s avonds slapen in een romantische tent met kaarslicht of olielampen. Een huwelijksreis naar Zuid-Afrika biedt heel veel mogelijkheden; wild, strand, natuur, cultuur en natuurlijk Kaapstad, een van de mooiste en meest romantische steden ter wereld.

Wilt u meer weten over een huwelijksreis naar Afrika, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies op maat.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.