Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Huwelijksreizen in Kenia

Olifanten met Mount Kilimanjaro bij Amboseli National Park in Kenia
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Huwelijksreizen in Kenia

’’Bij een keuze voor een huwelijksreis naar Kenia raad ik een combinatie aan met een verlenging aan het strand. Avontuur, luxe, romantiek en relaxen, de perfecte ingrediënten voor een bijzondere reis. Een huwelijksreis in Kenia met de sfeer van Karen Blixen’s Out of Africa; stijlvol, romantisch en intiem. Wij regelen het graag voor u.’’

– Marcella, Sable Tours

Bij een huwelijksreis naar Kenia moet alles kloppen

Als reisspecialist voor Afrika zijn wij als geen ander in staat uw huwelijksreis naar Kenia voor u te organiseren. U kunt kiezen uit een van onze kant-en-klare individuele of groepsreizen, maar natuurlijk behoort maatwerk ook tot de mogelijkheden. Voor een huwelijksreis gelden tenslotte speciale wensen. De mooie landschappen en adembenemende natuur van Kenia zijn een belangrijk onderdeel, maar een verblijf bij bijzondere accommodaties maken uw reis pas écht tot een succes. Wilt u na een aantal dagen safari nog even bijkomen van alle indrukken dan heeft Kenia ook prachtige stranden. Maar denk ook eens aan een verlenging van uw huwelijksreis op Zanzibar!

Neem voor een persoonlijk advies op maat over huwelijksreizen en alle andere reizen naar Kenia geheel vrijblijvend contact met ons op.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.