Leeuwen in boom Leeuwen in boom Leeuwen in boom

Huwelijksreizen in Kenia

Een huwelijksreis naar Kenia
’’Bij een keuze voor een huwelijksreis naar Kenia raad ik een combinatie aan met een verlenging aan het strand. Avontuur, luxe, romantiek en relaxen, de perfecte ingrediënten voor een bijzondere reis. Een huwelijksreis in Kenia met de sfeer van Karen Blixen’s Out of Africa; stijlvol, romantisch en intiem. Wij regelen het graag voor u.’’ – Marcella, Sable Tours

Lees verder »

Huwelijksreis Kenia, 12 dagen

Soort reis: Individuele reizen Lees meer »
Duur van de reis: 12 dagen
Reisperiode: Dagelijks
Aantal personen: 2 personen / geen min./max.

Bij een huwelijksreis naar Kenia moet alles kloppen

Als reisspecialist voor Afrika zijn wij als geen ander in staat uw huwelijksreis naar Kenia voor u te organiseren. U kunt kiezen uit een van onze kant-en-klare individuele of groepsreizen, maar natuurlijk behoort maatwerk ook tot de mogelijkheden. Voor een huwelijksreis gelden tenslotte speciale wensen. De mooie landschappen en adembenemende natuur van Kenia zijn een belangrijk onderdeel, maar een verblijf bij bijzondere accommodaties maken uw reis pas écht tot een succes. Wilt u na een aantal dagen safari nog even bijkomen van alle indrukken dan heeft Kenia ook prachtige stranden. Maar denk ook eens aan een verlenging van uw huwelijksreis op Zanzibar!

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor een huwelijksreis naar Kenia, neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat. Ook wanneer u op zoek bent naar overige Kenia reizen bent u bij Sable Tours aan het juiste adres.