Leeuwen in boom Leeuwen in boom Leeuwen in boom

Safari reizen in Kenia

’’Oog in oog staan met een olifant tijdens een safari in Kenia. Van dichtbij is hij nog véél groter dan ik dacht. Met gemak wordt een complete boom omver geduwd. En hoewel de zachtaardige reus ons slechts uit nieuwsgierigheid besnuffelt, klopt mijn hart toch in mijn keel. Wilt u ook een olifant van dichtbij zien, ga dan op safari in Kenia.’’ – Pieter, Sable Tours

Lees verder »

Hoogtepunten van Kenia

Soort reis: Individuele reizen Lees meer »
Duur van de reis: 11 dagen
Reisperiode: Dagelijks
Aantal personen: Geen minimum aantal

Kenia Zuid Safari reis

Soort reis: Individuele reizen Lees meer »
Duur van de reis: 10 dagen
Reisperiode: Dagelijks
Aantal personen: min. 2 personen

Oost-Afrika Compleet groepsreis

Soort reis: Groepsreizen Lees meer »
Duur van de reis: 17 dagen
Reisperiode: Vaste vertrekdata
Aantal personen: Min. 4, max. 7

Huwelijksreis Kenia

Soort reis: Individuele reizen Lees meer »
Duur van de reis: 12 dagen
Reisperiode: Dagelijks
Aantal personen: min. 2 personen

Ga naar Kenia op safari met Sable Tours

Als u in Kenia op safari gaat kunt u diverse wildparken bezoeken. Het bekendst is natuurlijk het Masai Mara reservaat, met de grote open vlaktes en omvangrijke kuddes. Heel erg mooi is ook het Amboseli Nationale Park dat aan de grens met Tanzania ligt. Het wild trekt over de vlakte met op de achtergrond Mount Kilimanjaro! Het Samburu Nationale Park ligt in het noorden van Kenia. Hier leven enkele bijzondere diersoorten die u niet in andere parken aantreft, zoals de Grevy zebra en girafgazelle. Minder bekend en ook minder toeristisch zijn de Tsavo West en Tsavo East Nationale Parken. Toen hier aan het einde van de 19e eeuw een spoorlijn werd aangelegd werden enkele spoorwegwerkers aangevallen en opgepeuzeld door 2 leeuwen. Gelukkig zullen de Tsavo menseneters, zoals ze sindsdien heten, u tijdens uw safari in Kenia niet meer lastigvallen!

Wilt u graag in Kenia op safari, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk advies op maat.

Ook voor andere reizen naar Kenia bent u bij Sable Tours op het juiste adres. Bekijk ons volledig aanbod hier!