Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Individuele reizen op Mauritius

Bestemming Mauritius bootje aan het strand
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Individuele reizen op Mauritius

Een individuele rondreis op Mauritius met Sable Tours

“Een individuele rondreis op Mauritius betekent zon, zee en heel veel strand. De stranden van Mauritius zijn prachtig en het kristalheldere water nodigt uit tot een frisse duik. Lekker luieren in een hangmat onder de palmbomen, alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie zijn bij een individuele rondreis op Mauritius aanwezig.”

– Marcella, Sable Tours

De individuele rondreizen op Mauritius van Sable Tours

Als u een vakantie in Zuid-Afrika wilt combineren met een strandvakantie dan is een individuele rondreis op Mauritius een goede optie. Met een heerlijk klimaat en een prachtig binnenland is dit eiland een leuke bestemming voor reizigers die even bij willen komen op een heerlijk strand, maar ook nog wat willen zien en beleven. Er zijn diverse mogelijkheden om uitstapjes te maken op het eiland, en duikliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de warme wateren van de Indische Oceaan. Natuurlijk is een individuele rondreis op Mauritius ook zéér geschikt voor een romantische huwelijksreis. Sable Tours heeft voor u een selectie gemaakt van sfeervolle en comfortabele accommodaties, variërend van betaalbaar tot exclusief. Vindt u bij ons aanbod geen accommodatie die u aanspreekt, dan zoeken wij net zo lang tot wij een geschikt verblijf voor u hebben gevonden.

Wilt u meer informatie over individuele rondreizen in Mauritius, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies. Of bekijk onze themareizen naar Mauritius.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.