Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Themareizen in Mauritius

Bestemming Mauritius bootje aan het strand
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Themareizen in Mauritius

Sable Tours biedt luxe strandreizen en romantische huwelijksreizen aan naar Mauritius, een prachtig tropisch eiland in de Indische Oceaan. Naast hagelwitte zandstranden en een kristalheldere zee heeft Mauritius ook interessante culturen en een groen binnenland. Naast de themareizen op onze website bieden we ook de mogelijkheid voor reizen op maat naar Mauritius aan. Of u nu kiest voor het thema huwelijkreizen of strandreizen naar Mauritius, we zorgen ervoor dat uw reis geheel voldoet aan uw wensen.

Thema huwelijksreizen naar Mauritius

Mauritius is ideaal voor een luxe en romantische huwelijksreis. Het is niet voor niets dat veel bruidsparen naar Mauritius op huwelijksreis gaan. Dit eiland in de Indische Oceaan staat hoog in de top van romantische bestemmingen. Het klimaat is er het hele jaar door aangenaam, het binnenland is intens groen, de vriendelijke bevolking is een kleurrijke mix van culturen en u vindt er lieflijke stranden.

Thema strandreizen naar Mauritius

Vanuit het vasteland van Afrika vliegt u gemakkelijk voor een strandvakantie naar Mauritius. Zo kunt u na een actieve rondreis door Zuid-Afrika of een andere bestemming nog even ontspannen onder de Afrikaanse zon. Het eiland heeft verborgen strandjes in het westen, maar ook verlaten stranden in het oosten waar u urenlang kunt lopen langs de vloedlijn.

Wat de themareizen van Sable Tours echt onderscheidt, is de aandacht voor detail en de flexibiliteit om aan de unieke wensen van elke reiziger te voldoen. Of het nu gaat om het plannen van een intieme huwelijksreis, een opwindende safari-ervaring of een luxe vakantie, we staan klaar om elke reis op maat te maken en aan te passen aan uw voorkeuren.

 

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.