Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Prachtige Namibië rondreizen
van Sable Tours

Gemsbok met kalf in Etosha National Park Namibie
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Autohuur in Namibië

Als u een self-drive reis gaat maken in Namibië, dan moet u natuurlijk ook een auto huren in Namibië. Indien u uw reis bij ons boekt, verzorgen wij ook uw autohuur in Namibië voor u. Als u de prachtige asfaltwegen in Europa bent gewend, dan kan het wegennet in Namibië een uitdaging zijn. Maar laat dit u niet weerhouden om een auto te huren in Namibië!

autowrak in Namibië

Waar moet u op letten als u een auto gaat huren in Namibië?

Een groot deel van de wegen in Namibië zijn niet geasfalteerd, maar bestaan uit grindwegen. Deze grindwegen worden wel onderhouden, maar kunnen aan het einde van het toeristische seizoen of na een regenbui in een slechte staat zijn. Als u een rondreis in Namibië maakt, zult u dan ook een 4×4 huurauto nodig hebben. Maar let wel op, ook al heeft u een 4×4 huurauto, dan mag u toch niet zomaar van de weg af de natuur inrijden! Uw huurauto is op dat moment namelijk niet meer verzekerd. Voor uw autohuur in Namibië werken wij samen met gerenommeerde verhuurbedrijven. Wij hebben goede ervaringen met de autohuur in Namibië van deze bedrijven en kunnen u altijd ondersteunen als u problemen heeft onderweg.

Autohuur in Namibie

Welk type autohuur is in Namibië noodzakelijk?

Er zijn verschillende klassen huurauto’s die geschikt zijn voor de wegen in Namibië. Reist u met 2 personen dan kunt u prima uit de voeten met een kleine compacte 4×4, zoals bijvoorbeeld een Renault Duster. Een huurauto die wat meer comfort geeft en beter rijdt op de grindwegen is een Toyota of Ford single cab. Deze huurauto is wel duurder dan de compacte Renault Duster. Reist u met 4 personen dan heeft u een grotere 4×4 nodig, zoals een Ford Ranger, Nissan X-Trail of Toyota double cab 4×4.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.