Namibië reizen Namibië reizen Namibië reizen

Reisverslagen

Hieronder kunt u de reisverslagen lezen van onze klanten die Namibië hebben bezocht.

Onze klanten zeggen:

"Een “last-minute” plan om naar Namibie te gaan werd dankzij Sable Tours in korte tijd goed geregeld. Heldere en snelle communicatie en deskundig advies zorgden voor een prima reisplan en tesamen met een duidelijke routebeschrijving, voor een totaal onbezorgde reis door dit prachtige deel van Afrika. Zoals we al van Sable Tours gewend waren ( in 2011 ook onze Zuid-Afrika reis door hen laten regelen) prachtige lodges op unieke plekken!"


Reisverslag 8

Geschreven door: Mevr. De Vroede en dhr. De Greef

Na net geen 3 weken Namibië (ons eerste bezoek aan Afrika trouwens) keren we terug huiswaarts. De mooiste reis tot nu toe van ons jonge leven, en het zal zeker niet de laatste keer zijn dat we naar Afrika reizen! Bedankt Sable Tours voor de goede organisatie!

Reisverslag 7

Geschreven door: Dhr. en mevr. Van Beurden

Onze eerste Afrika reis vond plaats in 2008 (Zuid Afrika) en was door Sable Tours georganiseerd. We wilden ooit een keer terug naar dit continent en onze keuze viel op Namibie en op Sable Tours vanwege de uitstekende organisatie. Na een persoonlijk gesprek over onze wensen kregen we een reisvoorstel waar wij het al heel snel over eens werden en alles kon geboekt worden. We gingen weer individueel in een gehuurde auto een rondreis maken.

Reisverslag 6

Geschreven door: De heer Kanters en mevrouw Van Rinsum

Om vier uur worden we opgehaald en mogen we in een open safari-auto zitten, we zijn de enige gasten! Nu zien we alle dieren van vanochtend ook, maar veel dichterbij. We naderen de giraffes op zo’n tien meter. Ik schiet er vol van, zo mooi vind ik het. We zien ook nog zebra’s, stokstaartjes en vossen. En als klap op de vuurpijl, twee aardvarks én een aardwolf! Dit vindt zelfs de gids ongelooflijk en achtervolgt hem helemaal in de bush. ‘Very special’, zegt hij. Als de zon bijna onder gaat worden we getrakteerd op een glaasje champagne en kunnen we niet anders dan verzuchten dat we zeer gelukkige mensen zijn!

Reisverslag 5

Geschreven door: De heer Jacometti en mevrouw Klok

Wij hadden Sable Tours op de vakantiebeurs ontmoet. Pieter en Marcella waren de enigen die aparte mogelijkheden aanboden, nadat ze onze enthousiaste verhalen over Australië hadden gehoord. Wij houden van wandelen in de outback en de Tok-Tokkie Trail, een 3 daagse wandeling door de woestijn in Namibië met een kleine groep en gids, was super. Eten en bagage volledig verzorgd en slapen onder de sterrenhemel op een stretcher in de woestijn. Adembenemend en aan te raden!

Reisverslag 4

Geschreven door: M. Menten en N. Schoenmakers

Namibië is een fantastisch land als je van rust houdt. Op eender welk moment van de dag, op eender welke plaats in het land kan je de auto aan de kant zetten en 360 graden rond je kijken zonder ook maar iemand anders te zien. De uitzichten en zonsondergangen zijn prachtig en het aantal verschillende wilde dieren is werkelijk verbazend. Wij zouden iedereen aanraden om dezelfde reis te boeken. Sable Tours is een fantastische organisatie met een heel persoonlijk karakter. Alles was duidelijk en goed geregeld. 

Reisverslag 3

Geschreven door: De heer Zuidam en mevrouw Bekkers

Onze reis naar Namibië is vooral geslaagd door de goed georganiseerde en uitgewerkte routebeschrijving en de daarbij  gekozen lodges door Sable tours.

Reisverslag 2

Geschreven door: B. Koorn

Dit keer een regio gekozen die veel buitenlandse toeristen blijkbaar overslaan; in twee weken van Kaapstad naar Windhoek gereden. Gekkenwerk, zullen sommige mensen denken, wie gaat er nu 3.000 kilometer rijden tijdens zijn vakantie. Maar, met de tips, ideeën voor overnachtingen en al het goede regelwerk vooraf van Pieter en Marcella van Sable Tours is dat echter heel goed mogelijk.

Reisverslag 1

Geschreven door: Familie Van de Weijer

Een “last-minute” plan om naar Namibie te gaan werd dankzij Sable Tours in korte tijd goed geregeld. Heldere en snelle communicatie en deskundig advies zorgden voor een prima reisplan en tesamen met een duidelijke routebeschrijving, voor een totaal onbezorgde reis door dit prachtige deel van Afrika. Zoals we al van Sable Tours gewend waren ( in 2011 ook onze Zuid-Afrika reis door hen laten regelen) prachtige lodges op unieke plekken!