Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Prachtige Namibië rondreizen
van Sable Tours

Gemsbok met kalf in Etosha National Park Namibie
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Heeft u inentingen nodig voor Namibië?

Bent u een reis aan het plannen naar Namibië? Informeer dan voor voortrek welke inentingen u in Namibië nodig hebt. Ook al bent u goed gezond dan raden wij u toch aan voor uw reis in Namibië inentingen te regelen. Vaccinaties beschermen u tegen tropische ziektes die voor kunnen komen in Namibië en omringende landen. Combineert u een reis naar Namibië met een bezoek aan Zuid-Afrika, Botswana of Victoria Falls in Zimbabwe, zorg dan dat u ook de juiste inentingen heeft voor deze landen.

Dames in Namibie

Namibië; welke inentingen zijn nodig?

Voor Namibië is het raadzaam om u te laten vaccineren tegen DTP (difterie, tetanus en polio). Als u na 1 januari 1950 bent geboren dan heeft u slechts een herhalingsprik nodig als u als kind al bent ingeënt tegen deze ziektes. Daarnaast wordt een vaccinatie voor hepatitus A aangeraden. Het hepatitus A virus kunt u oplopen door besmet drinkwater en besmet voedsel. Indien u de volledige vaccinatie bestaande uit 2 prikken krijgt bent u echter zeker 30 jaar beschermd tegen deze ernstige ziekte.

Als u voorafgaande aan uw reis naar Namibië in een land bent geweest waar gele koorts heerst, dan zijn in Namibië inentingen tegen gele koorts verplicht.

Tijdens uw vakantie in Namibië is er ook een risico op mazelen. Afhankelijk van u persoonlijke situatie is daarom een BMR inenting aan te raden. Dit geldt vooral als u als kind niet bent ingeënt tegen de bof, mazelen en rode hond. Wij raden u aan contact op te nemen met uw huisarts of de plaatselijke GGD voor een persoonlijk advies.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.