Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Prachtige Namibië rondreizen
van Sable Tours

Gemsbok met kalf in Etosha National Park Namibie
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Visum voor Namibië

U hoeft voor vertrek geen visum voor Namibië aan te vragen als u op vakantie gaat naar Namibië als u de Nederlandse of Belgische nationaliteit hebt. Bij aankomst in Namibië krijgt u een visum door middel van een stempel in uw paspoort. Deze stempel heeft de datum van aankomst (controleer deze datum goed zodra u het paspoort terug krijgt van de beambte) en is maximaal 3 maanden geldig. Als u Namibië verlaat en na enkele dagen vanuit Zuid-Afrika of Botswana weer het land ingaat, krijgt u een nieuw visum voor Namibië met een nieuwe datum. U hoeft niet te betalen voor het visum, maar als u een huurauto meeneemt over de grens naar Namibië moet u een klein bedrag aan wegenbelasting betalen. U dient dit bedrag bij de grenspost in contanten te betalen.

zebra in Etosha National Park

Overige visa Namibië

Wilt u langer in Namibië verblijven, gaat u werken in Namibië of reist u naar Namibië voor zaken, dan geldt een verplichting voor visa in Namibië. Dit geldt niet voor vrijwilligerswerkers of als u door uw werkgever wordt uitgezonden om in Namibië werkzaamheden te verrichten. U kunt een visum voor Namibië aanvragen bij de ambassade van Namibië in Brussel of via een van de consulaten in Nederland. Er is een consulaat in Gorinchem en in Woerden. Meer informatie kunt u vinden op de website van de ambassade: https://www.namibiaembassy.be/

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.