Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Strandreizen op Zanzibar

Meisje aan het strand op Zanzibar
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Strandreizen op Zanzibar

’’Een strand vakantie naar Zanzibar is een goede afsluiting van een safari vakantie in Tanzania. De paradijselijk en mooiste witte stranden nodigen uit tot een lange wandeling langs de glasheldere zee. Vissersbootjes deinen op de golven en de wind voert de kruidige geur van de specerijen aan. U komt compleet tot rust bij een strand vakantie op Zanzibar!’’

– Pieter, Sable Tours

Wat heeft een strand vakantie op Zanzibar u te bieden?

Als u op zoek bent naar de mooiste stranden, lekker weer, warm zwemwater en goed eten in combinatie met avontuur, cultuur en een mooie natuur, dan is een strand vakantie op Zanzibar geknipt voor u. De eilandenarchipel voor de kust van Tanzania heeft alles wat een zonaanbidder maar kan wensen; de beste stranden, mooie koraalriffen, lagunes en een weelderig groen binnenland. De accommodaties aan de kust zijn comfortabel tot luxe. Door de eeuwen heen heeft Zanzibar een grote aantrekkingskracht gehad op Noord-Afrikaanse, Arabische en Europese veroveraars. U wacht dan ook een interessante geschiedenis en cultuur om te ontdekken. Voor sportieve activiteiten is er een ruime keuze, vooral duikliefhebbers kunnen naar hartenlust duiken en snorkelen bij de kleurrijke koraalriffen langs de kust. Een strand vakantie op Zanzibar kunt u heel goed combineren met een safari in Tanzania.

Wij helpen u graag om de reis van uw leven voor u samen te stellen.

Neem voor een persoonlijk advies op maat over strandreizen en alle andere reizen naar Zanzibar of een safari in Tanzania geheel vrijblijvend contact met ons op.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.