Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Themareizen naar Zimbabwe

Uitzicht op de Victoria watervallen in Zimbabwe
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Themareizen naar Zimbabwe en Victoria Falls

Sable Tours biedt luxe safari reizen aan naar Zimbabwe en Victoria Falls, een van ’s werelds wereldwonderen. Bezoek het prachtige Hwange National Park in Zimbabwe voor een ongekende safari ervaring en aanschouw de machtige Victoria watervallen. Wist u dat u een safari reis naar Zimbabwe heel goed kunt combineren met een bezoek aan de Okavango delta in Botswana? Of een avontuurlijke rondreis door Namibië?

Thema safari reizen naar Zimbabwe en de Victoria watervallen

Wilt u naar Victoria Falls op safari? Wat zo verrassend is aan Victoria Falls, is dat er meer te zien is dan alleen de watervallen. Het gebied er omheen geeft u het echte Afrika gevoel. Mooie natuurparken met een overvloed aan wild. Dat maakt een Victoria Falls safari zo speciaal.

Wat de themareizen van Sable Tours echt onderscheidt, is de aandacht voor detail en de flexibiliteit om aan de unieke wensen van elke reiziger te voldoen. Of het nu gaat om het plannen van een intieme huwelijksreis, een opwindende safari-ervaring of een luxe vakantie, we staan klaar om elke reis op maat te maken en aan te passen aan uw voorkeuren.

 

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.