Tafelberg Kabelbaan In Kaapstad Tafelberg Kabelbaan In Kaapstad Tafelberg Kabelbaan In Kaapstad
Geschreven door: Familie Linssen

In januari 2019 besloten we om met 2 bevriende families, die al jaren met elkaar op vakantie gaan, om in de zomer van 2020 Zuid Afrika te gaan bezoeken. Beide families zijn 6 persoons, 2 ouders, 4 volwassen kinderen incl. aanhang. Van gezamenlijke vrienden kregen we al veel tips en ook de naam Sable tours door.

Pieter en Marcella stelden voor ons een prachtige reis samen, waarbij we volledig vertrouwden op hun ruime kennis, ervaring en connecties. Helaas moesten we de reis vanwege Covid 2 jaar achter elkaar uitstellen, maar vorige maand zijn we dan toch echt geweest. We reisden met 2 MPV’s in 3 weken van Johannesburg naar Kaapstad met hierbij een binnenlandse vlucht tussen Durban en Port Elizabeth.

De verwachtingen waren hoog gespannen, ook bij de volwassen kinderen, maar o, o, wat was het mooi, indrukwekkend en bijzonder.

Het prachtige landschap, de super vriendelijke bevolking, de onbeschrijfelijk mooie zonsondergangen, maar bovenal de schoonheid en puurheid van de dieren, die we op privé safari’s van zo dichtbij konden aanschouwen, hebben ons overdonderd.

We hebben prachtige herinneringen gemaakt met elkaar die we voor altijd met ons meedragen.

Sable tours had alles perfect geregeld, de uitgebreide routebeschrijving met do’s en don’ts was heel erg fijn en handig. De geboekte accommodatie verrasten ons telkens positief en blonken altijd wel ergens in uit, de unieke ligging, het prachtige uitzicht, de luxe van de kamers en/of het eten of de heerlijke authentieke sfeer en braaiavond.

We hebben alleen maar genoten en genieten ook nog heel lang na.