Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Familiereis naar Kaapstad en omgeving

Sleep out tijdens safari reis in Zuid Afrika 2
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Familiereis naar Kaapstad en omgeving

Kort reisverslag van onze Familiereis naar Kaapstad en omgeving in Zuid Afrika!

Ter gelegenheid van ons 25 jarig huwelijksfeest wilden we graag samen met onze kinderen (18 en 21 jaar) naar Zuid Afrika.

Onze vakantie brachten we door in de Glenn Avon Lodge te Constantia! Twee weken in dezelfde Lodge lijkt veel, maar in de praktijk was het nog te kort. Een prachtige locatie, zeer centraal gelegen! We genoten van het uitzicht vanuit onze riante kamers (Superieur). De kamers lagen op de eerste verdieping en beschikten over een zeer groot terras! Luxe kamers, van alle gemakken voorzien. De tuin van de Glenn Avon stond volop in bloei en rondom het zwembad was het zeer goed vertoeven! Elke morgen genoten we van een uitgebreid ontbijt dat we bijna elke ochtend buiten konden nuttigen op een zon overgoten terras! De bediening was erg vriendelijk! Het hele team dat de verantwoordelijkheid droeg voor de dagelijkse gang van zaken krijgt trouwens van ons alle complimenten, zij hebben ons met allerlei raad en daad bijgestaan. Boeken van excursies, regelen taxi’s, adviezen over de invulling van de oudejaarsavond etc, etc. Elke dag zijn we erop uitgetrokken en hebben zoveel mogelijk getracht te zien. Fischhoek/ Simonstown/ Muizenberg/Camps Bay en meerdere kustplaatsen. Maar ook Stellenbosch/ Robbeneiland/Kaapstad uiteraard, de botanische tuinen van Kirstenbosch, diverse Wine Estates en natuurlijk de Kaap, rond gereden! Het is maar een klein stukje Zuid Afrika, maar voor ons was het beslist de moeite waard en we spreken dan ook over onze mooiste vakantie tot nu toe! Zowel wij als de kinderen zullen met het grootste plezier teruggaan om nog meer te genieten van dit prachtige land.

Familie Hogenboom

  • Deel deze pagina via
Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.