Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Kleinschalige groepsreis door
Zuid-Afrika in 2008

Sleep out tijdens safari reis in Zuid Afrika 2
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Kleinschalige groepsreis door Zuid-Afrika in 2008

Reisverslag van een kleinschalige groepsreis door Zuid-Afrika in november 2008

Peter en Marian Zondag 2 november 2008 vertrokken we naar Zuid-Afrika voor een 28- daagse rondreis.

Maandagochtend werden we in Johannesburg opgewacht door Pieter (de gids) en werden naar onze eerste hotel gebracht. We waren met een klein groepje, 5 personen.

Van Johannesburg naar Kaapstad in 28 dagen, het lijkt erg lang maar achteraf toch niet lang genoeg. Alleen het Kruger park is al een ervaring wat niemand mag missen. We hebben heel veel gezien maar toch ook tijd genoeg gehad om lekker te lunchen met een heerlijk glaasje Zuid-Afrikaanse wijn. Onze hotels en lodges waren erg goed en elke keer weer verschillend.

Zuid-Afrika is een mooi land met veel verschillende landschappen en dankzij Pieter hebben we veel opgestoken van o.a. de cultuur, natuur maar ook van de historie. Het reisprogramma zat goed in elkaar en we hadden ook inspraak op bepaalde onderdelen wat alles nog veel leuker maakte.

We zijn op aparte, leuke locaties geweest en hebben genoten van het heerlijke eten, omdat we niet zelf hoefde te rijden konden we ook van de wijn genieten. Het is echt een aanrader om naar dit land te gaan en zeker met Sable Tours, aangezien Pieter een Zuid-Afrikaan is en veel van het land weet en er ook voor zorgt dat alles naar wens wordt geregeld.

Kortom het was een geweldige reis.

Peter en Marian

Ad en Nell

Het is best een behoorlijk risico, dachten wij, toen wij bij Sable Tours een reis wilden gaan boeken. Je kent immers de organisatie en de mensen niet, maar na de nodige telefoongesprekken was ons al snel duidelijk dat wij te maken hadden met een enthousiast paar, dat maar een ding belangrijk vindt namelijk: hebben onze gasten het naar hun zin?

Wij zijn blij dat wij Sable Tours ons vertrouwen hebben gegeven, want de reis was fantastisch. Het gezelschap bestond uit slechts vijf gasten en onze gids en chauffeur Pieter. Wij konden het prima met elkaar vinden.

De reis was zorgvuldig uitgestippeld. Elke dag was er weer van alles te zien en te beleven. De verblijfslocaties waren geweldig en op bijzondere plaatsen gesitueerd. Wat een prachtig land!!

Helaas hebben wij de reis vanwege trieste familieomstandigheden moeten afbreken. Juist dan is de hulp en steun van de reisorganisatie belangrijk. Pieter en Marcella hebben alles wat mogelijk was gedaan om ons te helpen. Onze wens was zo snel mogelijk naar huis te gaan. Wij zijn toen ‘s-nachts door Pieter naar het vliegveld van Johannesburg gebracht. Het was een reis van vier uur. Gedeeltelijk door de bergen in de mist. Klasse!! Hun medeleven hebben wij heel erg gewaardeerd.

Al met al zijn wij erg te spreken over Sable Tours en wij zullen niet nalaten dat overal te melden.

Nell en Ad Evers

  • Deel deze pagina via
Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.