Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Luxe safari reis in Zuid-Afrika

Sleep out tijdens safari reis in Zuid Afrika 2
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Luxe safari reis in Zuid-Afrika

Beste Marcella en Pieter,

Verleden jaar zijn wij naar Zuid-Afrika geweest, de periode 26 augustus tot en met 18 september zullen wij niet snel vergeten. Wat een geweldig land en wat hebben jullie mooie plekjes voor ons uitgezocht.

Onze verwachtingen zijn overtroffen en onze welgemeende complimenten voor de manier waarop alles was georganiseerd. Vanaf de aankomst op Tambo airport tot het inleveren van de auto en de retourvlucht naar Johannesburg van Durban, alles klopte en was geweldig.

Met name de echte tips van jullie als insiders waren erg waardevol. Niet rijden van Johannesburg maar vliegen naar Hoedspruit.  De gedetailleerde routebeschrijving, de waarschuwing voor drempels (heb er wel eentje geraakt) en de bijzonder vriendelijke ontvangst op alle locaties.

Voor ons was Pondoro Game Lodge het hoogtepunt, bijzonder vriendelijke mensen (zonder de andere lodges te kort te doen, iedereen was vriendelijk) heerlijk eten en een prachtige lodge. Wij keken onze ogen uit en kijken nog steeds met veel plezier naar de duizenden foto’s die Emmy heeft genomen.

De verborgen parel, Dawson Lodge, in een woord geweldig. Wat een feest om daar een nachtje te zijn en heerlijk te eten. Goede tip om niet in een keer door te rijden naar St Lucia.

Bedankt voor het organiseren en als wij weer gaan, dan bellen / mailen wij direct. ( ben bang dat het niet lang zal duren ).

Met vriendelijke groet,
Emmy en Jelle Visser

  • Deel deze pagina via
Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.