Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Op safari met kinderen in Zuid-Afrika

Sleep out tijdens safari reis in Zuid Afrika 2
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Op safari met kinderen in Zuid-Afrika

Reisverslag van een safari met kinderen in Zuid-Afrika

In de meivakantie hebben wij een geweldige vakantie beleefd in Zuid Afrika. Sable tours had deze reis perfect samengesteld naar onze wensen. Wij kozen voor hen vanwege de kleinschaligheid en de persoonlijke benadering in het contact.  Ook wisten zij wat goed geschikt was voor gezinnen.

Het meest bijzonder waren de safari tochten met gids in het schitterende Manyeleti Game Reserve. De accommodatie Honeyguide is een ware belevenis, met veel persoonlijke benadering, olifanten die bij het zwembad komen drinken en de zeer ervaren gidsen. Dit was een feest voor volwassenen en kinderen. Wat een prachtige natuur heeft dit land en zo veelzijdig.  Een volgende keer zal ik langer willen blijven rondom de Panorama route en bij de Drakensbergen. Daar is ook zoveel te zien, te beleven en te wandelen.

De reisbescheiden met alle tips vanuit Sable tours was heel zorgvuldig en tijdens onze reis hebben we hier vaak naar gekeken bij alle te rijden kilometers.

  • Deel deze pagina via
Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.