Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Safari rondreis door Zuid-Afrika

Sleep out tijdens safari reis in Zuid Afrika 2
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Safari rondreis door Zuid-Afrika

Reisverslag van safari rondreis door Zuid-Afrika in december 2010

Eerst willen we Pieter en Marcella hartelijk bedanken voor het goed regelen van onze vakantie!! Het was geweldig, alles zo goed geregeld, wij zullen iedereen aanraden dit door Sable Tours te laten doen. Onze hartelijk dank nog.

Wij zijn op de luchthaven van Johannesburg geland en werden opgehaald door de agent van Sable Tours en naar een geweldige lodge gebracht, Thatchfoord lodge. De volgende dag werd onze auto gebracht. Na het ontbijt op weg naar de prachtige Drakensbergen. We logeerden daar in de Cavern Berg resort, prachtige omgeving en een mooie locatie.

Na 2 heerlijke dagen naar Shakaland voor 2 dagen. Helaas waren wij bijna de enige gasten en voor ons was dat iets te stil.

Van daaruit naar St Lucia. Dit was geweldig!!! Mooi weer, een fijn guesthouse Avalone en St Lucia is heerlijk. De leiding van Avalone is zo vriendelijk en er is alles, zee en het plaatsje is heerlijk. 4 dagen was tekort!

Op naar Bonamanzi, als we hadden geweten dat het zo stil is dan waren we in St Lucia gebleven. Het was mooi maar er zaten maar 10 mensen aan het diner, en in de relaxruimte rond 16.00 uur waren wij alleen.

Na een tussenstop van een aantal dagen bij familie gingen we naar het Kruger Park. Het is daar heerlijk, veel gezien en een prima verblijf.

Misschien een tip, voor de mensen die het park bezoeken laat ze iedere dag ergens anders slapen. Je rijdt makkelijk een paar honderd kilometer om wild te spotten en je moet dan terug naar de locatie, in ons geval Berg en Dal. Iedere dag een andere locatie is leuk en minder vermoeiend.

Daarna hebben we opnieuw tijd doorgebracht bij familie.

We hebben een heerlijke safari vakantie gehad en zullen van de foto`s nog lang nagenieten.

Harrie en Marianne de Laat

  • Deel deze pagina via
Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.