Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Self-drive reis door Namibië

Sleep out tijdens safari reis in Zuid Afrika 2
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Self-drive reis door Namibië

Reisverslag van een self-drive reis door Namibië

Beste Marcella,

Ik ben alweer een week terug en geniet nog lekker na van de mooie reis. Het was een mooi avontuur zo in m’n eentje in ’the middle of nowhere’. Alles is helemaal goed gegaan dankzij jullie goede voorbereidingen.

Ik heb erg genoten van een hele dag in Sossusvlei. Ik heb Big Daddy beklommen en vanaf daar in 5 minuten afgedaald naar Dead Vlei. Dead Vlei vond ik erg indrukwekkend, prachtig om tussen die oude bomen door te lopen tussen de hoge zandduinen.

De reisdag van Agama River Camp naar Lüderitz was erg lang. Ik ben die dag om 7.15 uur vertrokken en was om 16.00 uur over. Het was een erg mooie route, ik heb onderweg heel veel wilde dieren gezien en enkele kleine dorpjes bezocht. Het rijden ging erg goed in de grote Renault Duster, fijn om deze hoge auto te hebben. Ik heb de 4×4 functie trouwens niet nodig gehad, maar wel fijn om deze voor de zekerheid te hebben.

Ik heb Kolmanskop bezocht en daar heerlijk de tijd genomen om te fotograferen. Er waren maar weinig toeristen dus ik al alle ruimte.

Ik heb vanaf Aus naar Fish River Canyon toch de route gereden langs de Oranjerivier door het Ais Ais Richtersveld.

Het was een prachtige route langs de rivier met rondom erg mooie bergen (zie foto). Ik ben die dag maar weinig tegenliggers tegen gekomen, ik was ook weer blij dat ik goed gearriveerd was bij de volgende lodge.

De lodges Canon Village en Anib Lodge waren erg mooi en luxe. Bij Anib Lodge heb ik de morning drive gedaan, ik was de enige gast die mee ging, dus ik had een privé-chauffeur/gids, dat was erg gezellig en we hebben heel veel wild gezien.

Ik heb heel erg genoten van Namibië en de vriendelijke Namibische mensen die ik ontmoet heb. Wanneer je in je eentje reist maak je toch snel contact met anderen, en dat was in Namibië goed te doen. Ik heb me geen moment onveilig gevoeld, ook al was ik op sommige plekken wel alert. Ik zie er nu al naar uit om eens terug te keren en dan het noorden te bezoeken.

Erg bedankt voor de goede organisatie. Op elke plek wisten ze van mijn komst en tijdens het ophalen van de auto’s was er geen enkel probleem. Hierdoor was het mogelijk om volop te genieten en er alles uit te halen.

  • Deel deze pagina via
Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.