Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Self-drive reis door Zuid-Afrika

Sleep out tijdens safari reis in Zuid Afrika 2
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Self-drive reis door Zuid-Afrika

Reisverslag van een rondreis door Zuid-Afrika door mevrouw Hardendood.

Van de prachtige uitzichten van Gods Window en de spectaculaire Potholes op de Panoramaroute, naar het vele wild spotten tijdens de game-drives in het Krugerpark. Op mijn verjaardag slapen in een primitieve hut in Swaziland in een verrassend mooi Mlilwane natuurpark is een cadeautje, evenals het verblijf in het luxe Rhinoridge met de prachtige uitzichten op het Hluhluwe natuurpark. Hier genieten we naast de geweldige maaltijden en de gamedrives van een ontspannen spa. We bekijken een fantastisch aquarium in Durban en sluiten af met een stralende zon die schittert in de rivier met op de achtergrond het Amphitheater van de Noordelijke Drakensbergen. Mijn echtgenoot en ik hebben er een geweldige ervaring bij.

Met grootse dank aan Sable Tours. De zeer complete reisbeschrijving, de powerpoint presentatie voor de nodige voorpret, een erg fijne persoonlijk benadering, en de hele reis tot in de puntjes geregeld. Mochten we nog eens richting Afrika gaan, dan weten we waar we aankloppen!

  • Deel deze pagina via
Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.