Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen 2015

Sleep out tijdens safari reis in Zuid Afrika 2
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen 2015

Het is bijna niet te geloven dat er alweer een jaar voorbij is, maar we zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen voor de volgende Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Maastricht. Afgelopen jaar was de beurs een groot succes; het was gezellig druk en we hadden interessante gesprekken met enthousiaste reizigers.

Op 24 en 25 januari 2015 staan wij dan ook wederom twee dagen in Maastricht om voorlichting te geven over alle fantastische bestemmingen die wij aanbieden. Zuid-Afrika is en blijft onze belangrijkste bestemming, maar dit jaar willen we bijzondere aandacht schenken aan Namibië en Botswana. Heb je Zuid-Afrika als eens bezocht, dan zijn deze twee landen misschien wel een mogelijke bestemming voor een volgend bezoek aan Afrika?

Kom eens langs bij de beurs, we laten je graag zien waarom wij Namibië en Botswana zulke fascinerende bestemmingen zijn waar je heel bijzondere reizen kunt maken. Natuurlijk vertellen we je ook graag meer over alle andere landen in ons pakket.

  • Deel deze pagina via
Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.