Duinen bij Sossusvlei in Namibië Duinen bij Sossusvlei in Namibië Duinen bij Sossusvlei in Namibië

Vakantiebeurs

Geschreven door: Marcella Kemperman

Vakantiebeurs Bijzondere Reizen Maastricht

Het nieuwe jaar staat voor de deur, en dat is altijd een prima moment om na te denken over goede voornemens voor het komende jaar. Voor veel mensen is dit hét moment om een nieuwe vakantie naar bijv. Zuid-Afrika te plannen. En bestaat er een beter voornemen dan het maken van een mooie reis naar een verre bestemming zoals zuidelijk Afrika? Maar waar begin je met het vinden van informatie en hoe plan je je reis goed?

Waar vind je informatie over reizen naar Afrika?

Op internet is heel veel informatie te vinden, maar je ziet al gauw door de bomen het bos niet meer. Dan is de expertise van een goede reisorganisatie een uitkomst. Niet alles wat je ziet en leest op het internet is zoals het lijkt, en een betrouwbare reisorganisatie die kennis van zaken heeft kan je veel beter vertellen hoe de situatie ter plekke is. Een mooi plaatje van een hotel aan het strand is zo gemaakt, maar die fabriek die er naast staat komt natuurlijk niet op de foto!

Waarom boek je je reis naar Afrika bij een reisorganisatie?

En het boeken van een reis bij een reisorganisatie is niet per definitie duurder, bespaart je een hoop gezoek en gedoe en garandeert je dat alles tot in de puntjes is geregeld. Bovendien heb je iemand waarop je terug kunt vallen, mocht er tijdens de reis een onvoorzien probleem optreden. Als je onverwacht terug naar huis moet vanwege een nare situatie is het heel fijn als een reisorganisatie je ondersteunt en je een hoop zorgen uit handen neemt.

Wil je je graag op een leuke manier verdiepen in het aanbod van reizen van Sable Tours, bezoek dan onze stand op de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Maastricht, die op 11 en 12 januari wordt gehouden. Meer informatie over de beurs vindt je op de volgende website: www.vakantiebeursmaastricht.nl

Vakantiebeurs Maastricht

Tijdens de beurs presenteren wij een heel bijzondere reis, die álleen tijdens de beurs kan worden geboekt. Je herkent dit aan het granaatappellogo. Natuurlijk kunnen we je ook meer vertellen over al onze heel bijzondere reizen!

Granaat Appel

Wil je ons bezoeken tijdens deze beurs, laat het ons dan even weten, wij hebben nog enkele vrijkaartjes voor onze klanten!