Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Axel | augustus 2018

Ga sandboarden in de duinen tijdens een rondreis door Namibië.
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Voor onze reis van Johannesburg naar Kaapstad hebben wij gekozen om Sable Tours een reis voor ons samen te stellen. Het werd een 24-daagse reis, uitgevoerd door Jenman tours, een reisaanbieder met wie Sable Tours samenwerkt.

Op 3 augustus zijn wij vertrokken van Amsterdam naar Johannesburg. Wij hadden 1 extra dag in Johannesburg, waarvoor Sable Tours voor ons een gids geregeld had, die ons deze dag de hoogtepunten van de stad heeft laten zien. 4 augustus begon onze tour, met een gezelschap van 14 Engelstalige personen, reisleider en chauffeur die ons een onvergetelijke reis bezorgd hebben.

Zuid Afrika heeft een onuitwisbare indruk op ons achtergelaten, een voor ons onbekend reisdoel met als hoogtepunten het Krugerpark, Swaziland, Lesotho en Drakensbergen. Voor onze 2 extra dagen na de rondreis hadden Pieter en Marcella in Kaapstad een gids geregeld, waarmee wij naar Hermanus zijn gegaan voor whale spotting, een onvergetelijk avontuur.

De laatste dag in Kaapstad hebben wij de highlights hier bekeken, gelukkig was het weer prima en konden wij hierdoor de Tafelberg bezoeken. Toen was de reis helaas voorbij, maar wij zijn naar huis gegaan met een schat aan informatie en indrukken aan een geweldig land.

Pieter en Marcella, bedankt voor alle tips en de begeleiding, waardoor wij een fantastische reis hebben gehad.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.