Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Groepsreizen in Botswana

Olifant in de Okavango Delta
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Groepsreizen in Botswana

Groepsreis Botswana – bezoek de highlights

“Een groepsreis in Botswana laat u de hoogtepunten zien van dit bijzonder mooie land. Zo had ik het geluk wilde honden te zien tijdens een van de vele safari’s. Deze zeer bedreigde roofdieren hebben een hechte sociale structuur en jagen altijd in groepsverband. Onvermoeibaar achtervolgen ze hun prooi, tot die het van uitputting opgeeft.”

– Pieter, Sable Tours

Een groepsreis in Botswana met Sable Tours

Bij een groepsreis in Botswana bezoekt u niet alleen Botswana, maar ook omringende landen zoals Namibië en Zimbabwe. De route voert u via Botswana naar de Caprivi strook in Namibië en daarna via het Chobe National Park in Botswana terug naar de Victoria Falls watervallen en het Hwangwe National Park in Zimbabwe.

Een hoogtepunt van onze groepsreis in Botswana is ongetwijfeld uw verblijf in de Okavango Delta. In dit unieke gebied gaat u niet alleen op safari in een open 4×4 voertuig, maar maakt u ook een trip in een mokoro, een soort platte kano. Bij de reis zijn diverse excursies inbegrepen, zoals meerder safari’s per boot en open voertuig en daarnaast kunt u optionele activiteiten ondernemen, zoals een vlucht over de Okavango Delta of over de Victoria watervallen!

Bij onze groepsreizen in Botswana reist in goed onderhouden busjes en overnacht in comfortabele accommodaties. Ga met ons mee op een groepsrondreis in Botswana en geniet van de prachtige natuur.

Heeft u vragen over onze groepsrondreizen in Botswana, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies. Wilt u meer te weten komen over Botswana? Bekijk dan al onze reizen naar Botswana.

Op zoek naar een andere bestemming? Bekijk dan ook onze groepsreizen in Zuid-Afrika, Namibië en Oost-Afrika.

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.