Kenia reizen Kenia reizen Kenia reizen
Huwelijksreis Kenia
vanaf
€ 3478,00

Contact opnemen
Soort reis: Individuele reizen
Thema: Huwelijksreizen, Safari, Luxe
Duur van de reis: 9 dagen
Reisperiode: Dagelijks
Aantal personen: min. 2 personen

Boek deze reis Vraag offerte aan

Huwelijksreis Kenia

Deze combinatie van safari in enkele van de mooiste wildparken ter wereld  is het recept voor een onvergetelijke huwelijksreis vol romantiek en liefde ... U bezoekt het Amboseli National Park, Lake Nakuru en de Masai Mara, waar u verblijft in een idyllische accommodatie die herinneringen oproept aan de film 'Out of Africa'.

U kunt deze reis verlengen met een luxe strandvakantie op Zanzibar


Dag 1

Amsterdam - Nairobi

Dag 1

Op het vliegveld van Nairobi wordt u opgewacht door onze agent en naar uw hotel gebracht om uit te rusten van uw reis.
Verblijf: Ole Sereni, inclusief ontbijt


Dag 2 en 3

Nairobi - Amboseli

Dag 2 en 3

De rit naar het Amboseli National Park is niet al te lang, en onderweg naar uw accommodatie heeft u uw eerste safari. Hier zwerven grote kuddes olifanten rond, naast een grote verscheidenheid aan ander wild. Maar het meest indrukwekkende is misschien wel de top van de Kilimanjaro die het uitzicht overheerst. Geniet van uw luxe verblijf en het wild dat u zult zien.
Verblijf: Tawi Lodge, inclusief alle maaltijden


Dag 4

Amboseli - Lake Nakuru

Dag 4

Vandaag verlaat u Amboseli en rijdt naar Lake Nakuru. Dit is een paradijs voor vogelliefhebbers. Het brakke water van het meer trekt duizende flamingo's en pelikanen aan, naast overwinteraars uit Europa. Natuurlijk kunt u ook veel ander wild zien, zoals neushoorns, bavianen, giraffen, zebra's en diverse antilopensoorten. Met een beetje geluk komt u een luipaard tegen!
Verblijf: Sarova Lion Hill, inclusief alle maaltijden


Dag 5 t/m 7

Lake Nakuru - Masai Mara

Dag 5 t/m 7

Door de overvloed aan wild in de Mara bent u ervan verzekerd dat uw game drives zeker succesvol zullen zijn. De Masai Mara is niet voor niets een van Afrika's beroemdste safaribestemmingen. De jaarlijkse migratie van meer dan 2 miljoen gnoes, zebra's en Thomson gazellen is een spectakel dat jaarlijks veel toeristen trekt. De dieren trekken het hele jaar rond op zoek naar grazige weiden. Daarbij ligt het gevaar constant op de loer! De natuur is soms wreed maar altijd indrukwekkend! Tussen al uw safari's door kunt u heerlijk ontspannen bij uw luxe verblijf. 
Verblijf: Kichwa Tembo Camp, inclusief alle maaltijden


Dag 8 en 9

Zuidkust Kenia

Dag 8 en 9

Het is alweer tijd om uw koffers in te pakken voor uw reis terug naar huis. Wij hopen dat Afrika een diepe indruk op u heeft achtergelaten, zodat u snel weer terug komt voor een volgend bezoek aan dit fantastische continent. Indien u een strandverlenging heeft bijgeboekt, kunt u nog enkele dagen genieten van zon, zee en strand.
Inclusief ontbijt