Leeuwen in boom Leeuwen in boom Leeuwen in boom
Huwelijksreis Kenia
vanaf
€ 3858,00

Contact opnemen
Soort reis: Individuele reizen
Thema: Huwelijksreizen, Safari, Luxe, Strand
Duur van de reis: 10 dagen / 14 dagen
Reisperiode: Dagelijks
Aantal personen: min. 2 personen

Boek deze reis Vraag offerte aan

Huwelijksreis Kenia

Deze combinatie van safari in enkele van de mooiste wildparken ter wereld  is het recept voor een onvergetelijke huwelijksreis vol romantiek en liefde ... U bezoekt het Amboseli National Park, Ole Pejeta Conservancy, Samburu Game Reserve en de Masai Mara, waar u verblijft bij een idyllische accommodatie die herinneringen oproept aan de film 'Out of Africa'.. Om uw tijd optimaal te benutten wordt u naar Amboseli en de Masai Mara gevlogen per chartervliegtuigjes. U kunt deze reis verlengen met een luxe strandvakantie op een idyllisch privé eilandje voor de kust van Kenia, waar u kunt genieten van zon, zee en strand.


Dag 1

Amsterdam - Nairobi

Dag 1

Op het vliegveld van Nairobi wordt u opgewacht door onze agent en naar uw hotel gebracht om uit te rusten van uw reis.
Verblijf: Crown Plaza Hotel, inclusief ontbijt en transfer


Dag 2 en 3

Nairobi - Amboseli

Dag 2 en 3

Na uw ontbijt wordt u naar Wilson Airport gebracht voor uw chartervlucht naar het Amboseli National Park. Hier zwerven grote kuddes olifanten rond, naast een grote verscheidenheid aan ander wild. Maar het meest indrukwekkende is misschien wel de top van de Kilimanjaro die het uitzicht overheerst. Geniet van uw luxe verblijf en het wild dat u zult zien tijdens uw safari's. Uw verblijf ligt in een privé concessie, u kunt dan ook vanaf het terras dieren zien komen drinken bij het watergat.
Verblijf: Satao Elerai Lodge, inclusief alle maaltijden, entreegelden en geplande safari's


Dag 4

Amboseli - Ol Pejeta Wildlife Conservancy

Dag 4

Vandaag verlaat u Amboseli en vliegt u terug naar Nairobi. Daar wacht uw privé chauffeur voor de komende dagen u op en vertrekt u naar Ol Pejeta Wildlife Conservancy. In dit privé reservaat worden o.a. neushoorns en chimpansees opgevangen, maar het reservaat heeft ook veel ander wild. Na de lunch maakt u een safari met uw privé chauffeur in het reservaat. U verblijft bij Sweetwater's in het reservaat. Dit kamp heeft geen omheining en het wild loopt dan ook vrijelijk rond. Uw comfortabele tent kijkt uit op een watergat.
Verblijf: Sweetwater's Tented Camp, inclusief alle maaltijden, entreegelden en middagsafari


Dag 5 en 6

Ol Pejeta - Samburu National Reserve

Dag 5 en 6

Uw ochtend begint vroeg met nog een safari in het Ol Pejeta reservaat. Dan heeft u een niet al te lange rit naar uw volgende bestemming, het Samburu National Reserve. Dit minder bekende wildpark heeft enkele bijzondere dieren, waaronder de girafgazelle. Samburu heeft een droog klimaat en de Ewaso Ng’iro rivier vormt de levensader van het park. Zonder de rivier zou het wild in deze streek niet kunnen overleven en er valt dan ook altijd genoeg te zien aan de oever. U brengt een middag en volle dag door in dit geweldige wildreservaat. Uw verblijf ligt aan de oever van de rivier; uw luxe tent is van alle gemakken voorzien. U kunt het wild dat komt drinken in de rivier zelfs vanuit het kamp zien!
Verblijf: Samburu Intrepids Club, inclusief alle maaltijden, entreegelden en safari's.


Dag 7 en 8

Samburu - Masai Mara

Dag 7 en 8

Vroeg in de ochtend vliegt u direct van Samburu naar het hoogtepunt van uw reis, de Masai Mara. Door de overvloed aan wild in de Mara bent u ervan verzekerd dat uw safari's zeker succesvol zullen zijn. De Masai Mara is niet voor niets een van Afrika's beroemdste safaribestemmingen. De jaarlijkse migratie van meer dan 2 miljoen gnoes, zebra's en Thomson gazellen is een spektakel dat veel toeristen trekt. De dieren trekken het hele jaar rond op zoek naar grazige weiden. Daarbij ligt het gevaar constant op de loer! De natuur is soms wreed maar altijd indrukwekkend! Tussen al uw safari's door kunt u heerlijk ontspannen bij uw luxe verblijf dat in een privé concessie ligt. In dit gebied komen dan ook geen hordes andere toeristen. 
Verblijf: Eagle View Camp, inclusief alle maaltijden, entreegelden en safari's


Dag 9

Masai Mara - Nairobi vertrek / Diani Beach

Dag 9

Uw dag begint met een laatste safari voor uw ontbijt. Na de lunch heeft u een chartervlucht terug naar Nairobi. Daar wacht u eerst nog een heerlijk diner bij het Carnivore Restaurant voor uw vlucht terug naar Europa later op de avond. Indien u een strandverlenging heeft bijgeboekt, vliegt u vanuit de Mara direct naar de kust bij Diani Beach, waar u nog enkele dagen kunt genieten van zon, zee en strand bij uw verblijf op een privé eilandje voor de kust.
Verblijf (bij verlenging): The Sands at Chale, inclusief transfers, ontbijt en diner


Dag 10 t/m 12

Strandverlenging Diani Beach

Dag 10 t/m 12

The Sands at Chale Island is een idyllische accommodatie, gelegen op een klein romantisch eilandje voor de kust van Diani Beach. The Sands ligt verscholen tussen de bomen van een heilig bos, aan een baai met een parelwit zandstrand, waar zeeschildpadden regelmatige eieren komen leggen. Voor de baai ligt een koraalrif, waardoor het veilig zwemmen is in de baai. Twee derde van het eiland bestaat uit mangrove bossen, die u met een kajak of motorboot kunt bezoeken. Tijdens uw verblijf kunt u diverse excursies en activiteiten ondernemen, waaronder watersporten zoals duiken, snorkelen, kajakken, dagtripjes naar Diani Beach, of een bezoek aan een lokaal vissersdorpje of het Wasini Marine Reserve. Uw kamer staat op palen in de zee, en u kunt dan ook zo het water in! 
Verblijf: The Sands at Chale, water chalet, inclusief ontbijt en diner


Dag 13

Diani Beach - vertrek

Dag 13

Aan alle dingen komt een einde, helaas ook aan uw huwelijksreis. Het is alweer tijd om uw koffers in te pakken voor uw reis terug naar huis. Wij hopen dat Afrika een diepe indruk op u heeft achtergelaten, zodat u snel weer terug komt voor een volgend bezoek aan dit fantastische continent. In de loop van de dag heeft u een transfer naar de luchthaven van Mombasa voor uw vlucht terug naar Europa


Dag 14

Aankomst Europa

Dag 14

Aankomst Europa