Vissersboot Vissersboot Vissersboot

Groepsreizen in Madagascar

Groepsreizen Madagascar - Verken dit prachtige eiland! 

“Bij onze groepsrondreis door Madagascar reist u door het zuidelijke deel van dit enorme land. Deze Madagascar groepsreis is een ontdekkingstocht waarbij lemuren, lokale stammen, tropische stranden, kleurrijke marktjes en afwisselende landschappen aan uw oog voorbij zullen trekken. Onze groepsreizen op Madagascar geven u een goed beeld van dit intrigerende land.” – Pieter, Sable Tours

Lees verder »

Groepsreis Madagascar, 2 weken

Soort reis: Groepsreizen Lees meer »
Thema: Cultuur, Natuur, Strand, Duiken
Duur van de reis: 14 dagen
Reisperiode: Vaste vertrekdata
Aantal personen: min. 6, max.12

Boek uw groepsreizen op Madagascar bij Sable Tours.

Bij onze groepsrondreis op Madagascar bezoekt u alle hoogtepunten in het zuiden van dit land. Uw groepsreis start in de hoofdstad Antananarivo, ook wel afgekort tot Tana. Tijdens deze groepsrondreis, die een groot avontuur is, reist u vervolgens naar de stad Tuléar in het zuidwesten. Onderweg maakt u kennis met lemuren in het Andasibe National Park, leer u meer over houtbewerking in Ambositra, dwaalt u rond in een heus tropisch regenwoud, kunt u wijn proeven, ontmoet u de vriendelijke bevolking en ziet u de meest vreemde dieren en eigenaardige planten.

Deze boeiende groepsreis op Madagascar sluit u af met een paar relaxte dagen aan het mooie strand van Ifaty. U kunt hier uitrusten van de groepsreis en heerlijk gaan zwemmen en snorkelen. Maar u kunt ook diverse optionele excursies boeken om de omgeving te gaan onderzoeken. Maakt u deze groepsrondreis in de periode van juli tot september, dan heeft u een kans om voor de kust walvissen te spotten tijdens een boottochtje op zee! 

Vanuit Tuléar vliegt u terug naar de hoofdstad, waar u tot slot in de gelegenheid bent om bezienswaardigheden in deze oude stad te gaan bekijken. Dwaal rond en leer meer over de geschiedenis van de stad.

Wilt u onze groepsreis op Madagascar verlengen, dan kan dat. Zo kunt u bijvoorbeeld ook het noordelijke deel van het eiland bezoeken. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Groepsrondreizen op maat – vraag vrijblijvend een offerte aan

Reist u met een grotere groep? Dan kunnen wij voor u ook een groepsrondreis op maat organiseren. Neem daarvoor geheel vrijblijvend contact met ons op. Bekijk ook onze individuele reizen naar Madagascar.