Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Themareizen op Zanzibar

Meisje aan het strand op Zanzibar
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Themareizen op Zanzibar

Zanzibar is een sprookjesachtig mooi eiland voor de kust van Tanzania, met een geschiedenis die teruggaat tot sultans en piraterij. Niet alleen hebben Zanzibar, Pemba en Mafia onvoorstelbaar fraaie stranden met parelwit zand, wuivende palmbomen en een turquoise zee, de natuur op de eilanden is ook nog eens weelderig groen. De kruidige en zoete geuren van specerijen en tropische vruchten worden meegenomen op de bries die verkoeling brengt en uitnodigt tot surfen en zeilen. Daarnaast is Zanzibar een uitstekende bestemming om te gaan snorkelen en duiken, met een uniek onderwaterleven. Zanzibar is dan ook ideaal voor een romantische huwelijksreis of voor een lekker luie strandvakantie.

Of u nu kiest voor het thema huwelijkreizen of strandreizen op Zanzibar, u kunt er verzekerd van zijn dat Sable Tours uw reis naar Zanzibar tot in de puntjes zal verzorgen.

Thema huwelijksreizen op Zanzibar

Dompel u onder in de magie tijdens uw huwelijksreis op Zanzibar. Ontdek de vele oude ruïnes, dwaal rond in de bossen van het binnenland en relax op de verblindend witte stranden. Een huwelijksreis zoals in een sprookje; kleurrijk zoals de geschiedenis van Zanzibar.

Strandreizen op Zanzibar

Als u op zoek bent naar strand, lekker weer, warm zwemwater en goed eten in combinatie met avontuur, cultuur en een mooie natuur, dan is een strandvakantie op Zanzibar geknipt voor u. De eilandenarchipel voor de kust van Tanzania heeft alles wat een zonaanbidder maar kan wensen; de mooiste stranden, mooie koraalriffen, lagunes en een weelderig groen binnenland.

Wat de themareizen van Sable Tours werkelijk uniek maakt, is de nauwgezette aandacht voor detail en de flexibiliteit om tegemoet te komen aan uw specifieke wensen. Of het nu gaat om het organiseren van een intieme huwelijksreis, een spannende safari-ervaring of een luxueuze vakantie, wij zijn er klaar voor om elke reis op maat te maken en aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren.

 

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.