Neushoorns Neushoorns Neushoorns
Geschreven door: Frank en Julia

Na lang wachten was het zover, 4 weken naar Zuid-Afrika!! Mede dankzij de prachtig samengestelde reis door Sable Tours hebben wij van elke dag enorm genoten.

Wij hebben een prachtige reis gemaakt van Kaapstad naar Johannesburg, met alleen maar hoogtepunten. Het uitzicht vanaf de Tafelberg, het uiterste puntje van Zuid-Afrika, heerlijke wijn bij Laborie, walvissen net naast en onder de boot, duiken met witte haaien, knuffelen met olifanten, bungeejumpen van de Blouwkransbridge, de prachtige kust en braai in Tsitsikamma, rijden met je auto tussen de olifanten en dit allemaal al in de eerste 2 weken en het hield maar niet op!

Na een binnenlandse vlucht van Port Elizabeth naar Durban ging onze reis verder. Wij gingen naar de prachtige Drakensbergen, lunchen met 20 apen om je heen, nijlpaarden spotten, Een rhino walk doen (zonder rhino maar met een hele grote kudde boze buffels) en het prachtige uitzicht bij de three roundavels.

En het ultieme hoogtepunt was ons verblijf in de Kwa-Mibili lodge. Waar wij de Big 5 hebben gespot, een luipaard spelend met haar kleintje en olifanten die het kamp op stelten kwamen zetten. Overdag lekker releaxen en midden in de nacht wakker schrikken van grommende leeuwen net naast je tent, geweldig!!

Wij hebben echt genoten van het fantastische Zuid-Afrika!! En genieten nu nog met volle teugen na.

Frank & Julia 

PS. Gisteren heb ik een training gehad over klant tevredenheid, hierbij moest ik een voorbeeld meenemen over een organisatie die in mijn ogen wat extra doet ten opzichte van andere organisaties. Ik had jullie als voorbeeld meegenomen! :-)