Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

De voordelen van een groepsreis
naar Zuid-Afrika

Sleep out tijdens safari reis in Zuid Afrika 2
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

De voordelen van een groepsreis naar Zuid-Afrika

Als je op vakantie naar Zuid-Afrika, Namibië, Botswana of ander Afrikaans land wilt, sta je voor de keuze om een self-drive reis of een georganiseerde groepsreis te boeken. Een individuele reis geeft je een stuk vrijheid, maar een groepsreis naar Zuid-Afrika biedt ook enorm veel voordelen. Ik heb de redenen om te kiezen voor een groepsreis voor je op een rij gezet.

1. Alleen is maar alleen

Als je kiest voor een groepsreis naar Zuid-Afrika, Namibië of Botswana reis je met een groep gelijkgezinde reizigers. Je ontmoet allerlei nieuwe mensen en door de gezellige gesprekken onderweg lijken de soms lange ritten voorbij te vliegen. Wie weet ontstaat er een vriendschap voor het leven, of, zoals mij is overkomen, ontmoet je zelfs de liefde van je leven! De groepen van Sable Tours zijn kleinschalig (maximaal 12 deelnemers) waardoor we op plekken kunnen komen waar reisgezelschappen in grote bussen niet komen.

Groepsreis door Zuid Afrika

2. Professionele begeleiding

De groepsreizen naar Zuid-Afrika van Sable Tours worden begeleid door een Afrikaans sprekende geregistreerde gids/chauffeur. De gids vertelt je onderweg van alles en nog wat over Zuid-Afrika. Je leert meer over de geschiedenis van het land, de verschillende bevolkingsgroepen, de cultuur, de planten en natuurlijk de wilde dieren je onderweg ziet. Het leuke is bovendien dat je zo ook aardig wat woordjes Afrikaans oppikt en aan het einde van de reis met een oprecht ‘baie dankie’ afscheid kunt nemen van Zuid-Afrika. De groepsreizen naar Namibië, Botswana en overige landen worden begeleid door Engelstalige gidsen. Ook het reisgezelschap is bij deze reizen internationaal.

3. De prijs van een kleinschalige groepsreis naar Zuid-Afrika

Hoewel een groepsreis naar Zuid-Afrika op het eerste gezicht duurder lijkt dan een individuele rondreis, zal er aan het einde van de reis nauwelijks een verschil zijn. Bij de groepsreizen van Sable Tours zijn de meeste excursies en heel veel maaltijden al bij de prijs van de reis inbegrepen. Kosten die je bij een individuele vakantie naar Zuid-Afrika ter plekke nog moet optellen bij de reissom.

4. Bezienswaardigheden

Over excursies gesproken, er zijn zoveel bezienswaardigheden en activiteiten die je kunt doen tijdens een vakantie naar Zuid-Afrika dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet of onvoldoende informatie hebt om de juiste keuzes te maken. De excursies die worden gedaan tijdens de groepsreizen van Sable Tours zijn met zorg geselecteerd om een zo afwisselend mogelijke reis aan te bieden. Je hoeft je dus nergens druk om te maken en kunt volop genieten!

Kabelbaan naar Tafelberg bij groepsreis door Zuid Afrika
Verblijf tijdens groepsreis door Zuid Afrika

5. Veiligheid

Zuid-Afrika, Namibië en Botswana zijn landen waar je prima zelf een rondreis kunt maken in een huurauto. Toch kun je door onwetendheid in een situatie belanden waarbij je je niet helemaal veilig voelt. Hoe ga je bijvoorbeeld om met een olifant die plotseling voor je auto opduikt tijdens je safari? Een kleinschalige groepsreis naar Zuid-Afrika biedt je naast de gezelligheid en aanspraak ook een stukje veiligheid, zodat je zorgeloos kunt reizen.

6. Bijzondere accommodaties

Door de kleinschaligheid van de groepsreizen van Sable Tours kunnen wij vaak verblijven bij niet al te grote B&B’s en lodges. Door onze ervaring kennen wij de leukste verblijven op de mooiste plekjes, waar het goed vertoeven is. Kwaliteit staat bij Sable Tours voorop, je zult dan ook altijd een eigen kamer hebben met een aangrenzende badkamer. De accommodaties die wij kiezen zullen een mix zijn van standaard tot wat luxere verblijven. Zo verblijf je bij onze kleinschalige groepsreis naar Botswana en Zimbabwe ook in luxe tenten, midden in de natuur, waarbij het wild ’s nachts zomaar rondom je tent kan scharrelen. Een leeuw horen brullen of hyena’s horen kakelen terwijl jij lekker in je bedje ligt, is een onvergetelijke ervaring.

Onderweg met groep in Zuid-Afrika
Vervoer tijdens uw reis
  • Deel deze pagina via
Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.