Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Kleinschalige groepsreis
van Johannesburg tot Kaapstad

Sleep out tijdens safari reis in Zuid Afrika 2
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Kleinschalige groepsreis van Johannesburg tot Kaapstad

Reisverslag van kleinschalige groepsreis van Johannesburg tot Kaapstad

Op 19 oktober 2023 met een rechtstreekse vlucht naar Johannesburg voor onze rondreis in Zuid-Afrika. Na afgehaald te zijn op het vliegveld kennis gemaakt met onze 2 medereizigers (uit Duitsland en Australie), de reisleidster en de chauffeur van Jenman African Safaris. Het was een klein maar internationaal gezelschap.

De volgende morgen gestart met de reis via de panorama route richting Kruger park. Al heel snel de Big Five gespot en dat maakt wel indruk. Vanaf het Krugerpark gaat onze reis verder richting Kaapstad met een bezoek aan meerdere parken en vele game-drives waar we ontzettend veel van het wild life van Afrika hebben gezien. Ook het bezoek aan Eswantini en Lesotho was de moeite waard.

Al snel bleek dat onze reisleidster naast een zeer prettig persoon ook heel kundig is en ons veel verteld over de geschiedenis en ontwikkeling van de streken die we passeren. Ook de complimenten voor de chauffeur want de wegen zijn wel wat anders dan we hier gewend zijn.

We hebben reisdagen gehad waar we best veel kilometers moesten maken maar er was altijd tijd voor een stop en een bezigheid waardoor de lange reis goed te doen was. En opnieuw onze reisleidster Ansie wist veel bijzondere plekken voor een korte pauze.

Bij Addo Elephant Park hebben we nog gezelschap gekregen van 3 nieuwe medereizigers uit Canada. We hebben onderweg diverse hotels gehad. Van eenvoudig tot luxe maar allemaal bijzonder en netjes.

In overleg met Sable tours hebben we naast 1 extra dag in Johannesburg ook 2 extra dagen geboekt in Kaapstad. Ook dit was prima geregeld. Op 11 november 2023 met een nachtvlucht terug naar Amsterdam en zit ons avontuur er op. Al met al was het een geweldige belevenis.

Hartelijk dank voor jullie hulp en advies.

Wild tijdens safari in het Kruger park in Zuid Afrika
Kleinschalige groepsreis door Zuid Afrika
Leeuwens tijdens bezoek aan wildpark in Swaziland
Aapje in Durban tijdens kleinschalige groepsreis door Zuid-Afrika
Olifanten bij het Addo Elephant Park in Zuid-Afrika
Diner tijdens een kleinschalige groepsreis door Zuid Afrika
  • Deel deze pagina via
Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.