Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Rondreis door Zuid-Afrika
in juni 2017

Sleep out tijdens safari reis in Zuid Afrika 2
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Rondreis door Zuid-Afrika in juni 2017

Juni 2017, eindelijk afgestudeerd. Na de vele studiejaren wilden Karlien en ik onszelf belonen met een grote reis alvorens aan het werkleven te beginnen. Zuid-Afrika zou het worden! We zouden vrij snel willen vetrekken en hadden geen tijd meer om het zelf helemaal te organiseren. We besloten het over te laten aan professional. We hoorden wat rond bij vrienden en zij raadde ons Sable Tours aan. We bekeken hun website en waren meteen verkocht, de reis van Kaapstad naar Johannesburg zou het worden. Niet veel later was de hele reis geregeld en vertrokken we nog geen drie weken later naar Zuid-Afrika.

Aangekomen in Kaapstad planden we onze eerste uitstap. Boulders beach en Cape point. Wauw, Zuid-Afrika wat ben je mooi! Beter kon het niet worden, dáchten we. Maar het werd als maar beter. We tientallen walvissen (southern right whales & Humpback whales) vanop de kust voorbij zwemmen en spelen in het water in het natuurreservaat ‘De hoop’. We bewandelden Robberg en zagen de vele fur seals die aan het genieten waren van het heerlijke winters zonnetje maar ook een witte haai die op zoek was naar een middagmaal. We reden verder naar het meest zuidelijkste punt van Zuid-Afrika en sloten onze eerste helft van de reis af in het Addo elephant park.

Na een binnenlandse vlucht en het vlekkeloze eerste deel van onze reis, alles wat tot in de puntjes geregeld, startte we ons tweede deel van de reis in de ‘middle of nowhere’, vlak bij Drakensberg. Hier maakten we prachtige wandelingen en sloten onze dagen af onder een waanzinnige sterrenhemel. Volgende stop: Krugerpark. Hier hadden we zo naar uitgekeken! We zagen luipaarden, nijlpaarden, jachtluipaarden, leeuwen, olifanten, bufallo’s, hyena’s, giraffen, zebra’s, talrijke volgelsoorten, krokodillen… en ook de Sables hebben we gezien! Het was met andere woorden een fantastische ervaring en we konden er gerust nog een aantal weken verblijven. Helaas zat onze tijd in het Krugerpark erop en begonnen we aan onze laatste dagen in Zuid-Afrika. We sloten deze reis van met de panoramaroute. Prachtig, we hadden ons geen beter einde kunnen wensen. We willen Sable tours heel erg bedanken voor de prachtige reis die zij, toch vrij last minute, georganiseerd hebben. Alles was erg goed geregeld waardoor we met volle teugen van deze reis hebben kunnen genieten.

Bedankt Sable Tours!

  • Deel deze pagina via
Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.