Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Zuid-Afrika rondreis op maat

Sleep out tijdens safari reis in Zuid Afrika 2
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Zuid-Afrika rondreis op maat

Reisverslag van een Zuid-Afrika rondreis op maat

Zuid-Afrika – Johannesburg – Kruger Park – Pongola – St.Lucia – Durban – Drakensbergen.
Samen met mijn partner hebben wij een reis op maat laten samen stellen door Marcella van Sable Tours. Na meerdere prettige telefoongesprekken hebben wij een uitgebreide reisbeschrijving ontvangen met daarin alle informatie die er maar te wensen valt. Echt aan alles wordt gedacht van routebeschrijvingen, mooie bezienswaardigheden onderweg tot aan accommodatie specificaties en restaurant tips. Ook een checklist met actiepunten voor vertrek wordt doorgenomen.
Wij hebben echt de reis van ons leven gehad en dat begon al vanaf de eerste dag. Wij zijn geland op Johannesburg en hebben daar de eerste overnachting gehad. De volgende dag konden we gelijk met onze huurauto een deel van de Panoramaroute gaan rijden. Wat een schitterende natuur en vergezichten zijn hier te vinden zeg. Onze B&B was echt geweldig en de voorzieningen waren top. Vanuit daar hebben we de hele canyon kunnen verkennen en zijn we langs een olifantenopvang geweest, waarbij ze ons alles hebben verteld over het leven van een olifant. We hebben onze reis vervolgd richting het Kruger Park, waar wij onze eerste safari’s hebben meegemaakt. Hier hadden we echt een droom resort en hebben we kunnen genieten van de gehele Big Five. Via Pongola en St. Lucia zijn we onze reis vervolgd en ook hier hebben we verschillende safari’s mogen doen. In Pongolo zijn we per boot op safari gegaan en hebben we veel Nijlpaarden en Krokodillen kunnen aanschouwen. Langs de kust bij St. Lucia en Durban hebben we genoten van een zelf-drive safari en de eindeloze stranden.
De laatste dagen hebben we doorgebracht in een resort bij de Drakensbergen. Dit was heerlijk en hebben we kunnen nagenieten van alle opgedane ervaringen. Ook in dit resort was genoeg te doen en hier zijn we meerde begeleide hike’s geweest en zelfs de bergen ingegaan ter paard. Al met al is het een reis geweest om nooit meer te vergeten en we komen zeker terug bij Sable Tours!!
  • Deel deze pagina via
Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.