Cheeta Cheeta Cheeta
Best of Botswana, 9 dagen
vanaf
€ 3193,00

Contact opnemen
Soort reis: Individuele reizen
Thema: Safari, Natuur
Duur van de reis: 9 dagen
Reisperiode: Dagelijks
Aantal personen: Geen min./max.

Boek deze reis Vraag offerte aan

Best of Botswana, 9 dagen

Deze reis laat u in korte tijd de hoogtepunten van Botswana zien. Bovendien bezoekt u ook nog eens de indrukwekkende Victoria Falls, die een verpletterende indruk zullen maken! Chobe National Park is een prachtig wildreservaat en in de Okavango Delta waant u zich in het paradijs! U verblijft in een luxe kamp midden in de delta, waar u per klein vliegtuigje naartoe wordt gevlogen. Bij uw verblijven in Botswana zijn alle safari's en maaltijden ingesloten.

Deze reis kan ook in omgekeerde richting worden gedaan.
U kunt deze reis verlengen met een verblijf bij Victoria Falls, Namibië en veel andere bestemmingen.


Dag 1

Vertrek Europa - aankomst Johannesburg

Dag 1

Aankomst in Zuid-Afrika. Uw hotel staat garant voor een aangenaam verblijf en goede nachtrust in comfortabele kamers. Het hotel is bij de OR Tambo luchthaven en op loopafstand van de aankomsthal. Na een vermoeiende dagvlucht is het ideaal voordat u uw reis de volgende dag direct vanaf de luchthaven voortzet.
Verblijf: City Lodge Hotel at OR Tambo airport, inclusief ontbijt.


Dag 2 t/m 4

Johannesburg - Chobe National Park en Victoria Falls

Dag 2 t/m 4

Na aankomst in Kasane wordt u opgewacht door onze agent, die uw transfer naar Chobe Safari Lodge voor u regelt. Het wereldberoemde Chobe National Park is synoniem voor de grote hoeveelheden olifanten en buffels die hier te vinden zijn. Het omringende landschap bestaat uit meren, rivieren, ‘floodplains’ en savanne. U verblijft hier 3 nachten, waarbij u volop de gelegenheid heeft om safari's te maken in dit mooie park. Bij uw verblijf in Chobe zijn niet alleen 1x game drives en 1x bootcruise op de Chobe rivier en 1x priv boottocht in Chobe ingesloten, maar ook een dagexcursie naar Victoria Falls. Deze excursie brengt u naar de Zimbabwaanse kant van de watervallen, waar u dit spektakel kunt bewonderen. Een bezoek aan een lokale kunstmarkt en een helikopter vlucht behoort ook tot de mogelijkheden.
Verblijf: Chobe Safari Lodge, inclusief ontbijt en diner, 1x game drive, 1x boottocht op de machtige Chobe rivier en 1x privé boottocht in Chobe National Park, 1x Victoria Falls dachtocht (exclusief visumkosten voor Zimbabwe en Victoria Falls entreegelden) en 2 dagen Chobe park entreegelden.


Dag 5 en 6

Chobe - Okavango Delta

Dag 5 en 6

U wordt per klein vliegtuigje naar uw accommodatie in de Okavango Delta gebracht. De Okavango Delta is een uniek moerasgebied waar eilandjes, rietbanken en water elkaar afwisselen. Moremi Crossing is gelegen aan de mooie Xakanaxa Lagune aan de oostelijke rand van de Okavango Delta, in het Moremi Wildlife Reservaat. Uw kamp heeft geen omheining, dus het kan zo maar zijn dat het wild zo langs uw tent loopt! U vindt hier o.a. nijlpaarden, krokodillen, olifanten, leeuwen, wilde honden, gnoes, zebra's, diverse antilopensoorten en héél veel vogels.
Verblijf: Moremi Crossing, alle maaltijden, lokale drankjes, game drives (op land én water), entreegelden voor het reservaat en wasserij.


Dag 7 t/m 9

Okavango Delta - Europa

Dag 7 t/m 9

We hopen dat u genoten heeft van uw safari reis in Botswana! U heeft een transfer vanuit de Okavango Delta naar Maun, waar vandaan u via Johannesburg weer naar huis vliegt. U verblijft nog een nacht in Johannesburg voor uw vlucht terug naar Europa. Uw hotel is gelegen dichtbij de luchthaven en uw transfer is voor u geregeld. Dit prima hotel staat garant voor een aangenaam verblijf in uitstekende kamers, voorzien van een en-suite badkamer en alle moderne gemakken, zoals TV, kluisje, airco en thee- en koffiezetfaciliteiten. Op de laatste dag heeft u de mogelijkheid om Johannesburg te verkennen voor vertrek. 
Verblijf: The Safari Club SA, inclusief ontbijt en luchthaven transfers.
Afstand: ±10 km                  Reistijd: ±0,2 uur

Inspiratie voor nog meer reizen van Sable Tours?
Ga naar Namibië, Zuid-AfrikaMadagascar en Oost-Afrika.

Wilt u een andere Big 5 safari?
Reis dan naar Zuid-AfrikaKenia of Tanzania.

Wilt u uw reis verlengen met een strandvakantie?
Ga dan naar MozambiqueMauritius of Zanzibar