Okavango Delta Mokoro Tocht Okavango Delta Mokoro Tocht Okavango Delta Mokoro Tocht
Green Desert Botswana Safari, 12 dagen
vanaf
€ 4769,00

Contact opnemen
Soort reis: Individuele reizen
Thema: Safari, Natuur
Duur van de reis: 12 dagen
Reisperiode: Dagelijks
Aantal personen: Geen min./max.

Boek deze reis Vraag offerte aan

Green Desert Botswana Safari, 12 dagen

Verblijf bij geweldige accommodaties midden in de Okavango Delta; een uniek natuurgebied dat slechts voor enkelen toegankelijk is. Dit is safari op z'n best; veel wild, een ongerepte omgeving en uitstekende service. Laat u verwennen tijdens deze luxe safari reis waarbij u van accommodatie naar accommodatie wordt gevlogen. U bezoekt niet alleen de Okavango Delta, maar ook het Chobe National Park, Victoria Falls en de Kalahari woestijn. De duur van deze reis is 12 dagen, maar u kunt deze reis ook aanpassen aan uw individuele wensen.

Deze reis kan ook in omgekeerde richting worden gedaan.
U kunt deze reis verlengen met een verblijf bij Victoria FallsNamibië en veel andere bestemmingen.


Dag 1

Europa - Johannesburg

Dag 1

Deze reis is gebaseerd op een dagvlucht. U vliegt met KLM naar Johannesburg, waar u 's avonds aankomt. Onze vertegenwoordiger wacht u op bij aankomst en zal u naar uw accommodatie in Johannesburg brengen. U verblijft bij een exclusief boetiek hotel niet al te ver van de luchthaven, vanwaar u de volgende ochtend gemakkelijk uw reis kunt vervolgen.
Verblijf: African Rock Hotel, inclusief ontbijt
Dag 1; Afstand: ±20 km          Reistijd: ±0,2 uur

 


Dag 2 t/m 4

Johannesburg - Chobe National Park en Victoria Falls

Dag 2 t/m 4

Bij uw verblijf in Chobe zijn niet alleen 2x game drives en 2x bootcruises op de Chobe rivier ingesloten, maar ook een dagexcursie naar Victoria Falls. Deze excursie brengt u naar de Zimbabwaanse kant van de watervallen, waar u dit spektakel kunt bewonderen. Een bezoek aan een lokale kunstmarkt en een helikopter vlucht behoren ook tot de mogelijkheden.
Verblijf: Chobe Bush Lodge, inclusief alle maaltijden, 1x game drive, 1x boottocht op de machtige Chobe rivier en 1x privé boottocht in Chobe National Park, 1x Victoria Falls dagtocht (exclusief visumkosten voor Zimbabwe en Victoria Falls entreegelden) en 2 dagen Chobe entreegelden.


Dag 5 en 6

Chobe National Park – Moremi Game Reserve; Gomoti

Dag 5 en 6

De komende nachten verblijft u bij Rra Dinare, een nieuw kamp aan de oostelijke kant van de Okavango Delta. Dit is een hemelse plek, zo ver weg van alle 'hussle en bussle'. De stilte wordt alleen doorbroken door geluiden uit de natuur; het gehinnik van de nijlpaarden in de lagune of het zachte gebrom van olifanten. Rra Dinare ligt in een privé concessie aan de Gomoti rivier op de grens van een bosachtig gebied en de open savanne. Door deze ligging kunt u bij dit kamp wateractiviteiten zoals bootsafari’s en mokorotochten meemaken, maar daarnaast óók safari’s in open voertuigen. Zo heeft u ook een kans om nachtdieren te zien bij het vallen van de avond.
Verblijf: Rra Dinare Camp, inclusief alle maaltijden, thee/koffie en lokale drankjes, diverse safari activiteiten en entreegelden voor het reservaat.
Inclusief: Chartervlucht vanaf Kasane naar Gomoti.


Dag 7 en 8

Moremi Game Reserve; Gomoti - Chief’s Island

Dag 7 en 8

Uw volgende verblijf is Gunns Camp, dat uitkijkt  op het legendarische Chiefs eiland en grenst aan het Moremi Reservaat. Het kamp is zo gebouwd dat het opgaat in de natuurlijk omgeving, en biedt u alle comfort terwijl u geniet van het uitzicht op en de geluiden van de Afrikaanse wildernis. U verblijft in een van de slechts 6 luxe in Kenia stijl opgetrokken tenten. Iedere tent is voorzien van een en-suite badkamer met buitendouche, en een privé veranda met uitzicht over de delta. De dichte begroeiing op het eiland zorgt ervoor dat u kunt rekenen op volledige privacy en rust. De tenten zijn verbonden met het hoofdgebouw via houten wandelpaden, die ’s avonds romantisch verlicht worden door lantarens.
Verblijf: Gunns Camp, inclusief alle maaltijden, thee/koffie en lokale drankjes, diverse safari activiteiten en entreegelden voor het reservaat.
Inclusief: Chartervlucht van Gomoti naar Chief's Island.


Dag 9 en 10

Moremi Game Reserve; Chief’s Island – Kalahari; Nxai Pan

Dag 9 en 10

Het Makgadikgadi Pans Nationale Park beslaat het gebied vanaf de nu droge Boteti rivier tot aan de zoutpannen in het oosten. Deze zoutpannen zijn de overblijfselen van een groot meer dat ooit een aanzienlijk deel van Botswana besloeg. In dit ogenschijnlijk dorre en droge gebied trekken toch grote kuddes springbokken, gemsbokken, zebra’s en olifanten rond, die op hun beurt weer roofdieren zoals leeuwen, hyena’s en cheeta’s aantrekken. De slechts 9 kamers kijken uit op een watergat en hebben een rieten dak, dat uw kamer koel houdt in de warme zomers en behaaglijk warm in de koelere winters. U heeft een en-suite badkamer en eigen privé veranda. In de ochtend en namiddag staan safari’s in open voertuigen op het programma, maar u kunt ook een wandeling maken met een Bushman spoorzoeker of een bezoek brengen aan de beroemde Baines’ baobab bomen.
Verblijf: Nxai Pan Camp, inclusief alle maaltijden, thee/koffie en lokale drankjes, diverse safari activiteiten en entreegelden voor het reservaat.
Inclusief: Chartervlucht vanaf Chief's Island naar Nxai pan.


Dag 11 en 12

Kalahari; Nxai Pan - Maun - Europa

Dag 11 en 12

U heeft een chartervlucht vanuit Nxai Pan naar Maun. Uw reis is ten einde! Wij hopen dat u genoten heeft van alle safari's en de verschillende landschappen in Botswana. Na een transfer vliegt u vanuit Maun via Johannesburg terug naar huis.

Inspiratie voor nog meer reizen van Sable Tours?
Ga naar Zuid-AfrikaNamibiëMadagascar en Oost-Afrika.

Wilt u ook een ander Big 5 safari? 
Reis dan naar Zuid-AfrikaKenia of Tanzania.

Wilt u uw reis verlengen met een strandvakantie?
Ga dan naar MozambiqueMauritius of Zanzibar