Botswana reizen Botswana reizen Botswana reizen

Groepsreizen in Botswana

Groepsreis Botswana – bezoek de highlights

"Een groepsreis in Botswana laat u de hoogtepunten zien van dit bijzonder mooie land. Zo had ik het geluk wilde honden te zien tijdens een van de vele safari’s. Deze zeer bedreigde roofdieren hebben een hechte sociale structuur en jagen altijd in groepsverband. Onvermoeibaar achtervolgen ze hun prooi, tot die het van uitputting opgeeft." - Pieter, Sable Tours

Lees verder »

Groepsreis Botswana en Zimbabwe

Soort reis: Groepsreizen Lees meer »
Thema: Safari, Cultuur, Natuur
Duur van de reis: 17 dagen
Reisperiode: Vaste vertrekdata
Aantal personen: max. 12 personen

Grote Trans-Afrika groepsreis, 23 dagen

Soort reis: Groepsreizen Lees meer »
Thema: Safari, Cultuur, Natuur
Duur van de reis: 23 dagen
Reisperiode: Vaste vertrekdata
Aantal personen: Min. 6, max. 12

Een groepsreis in Botswana met Sable Tours

Bij een groepsreis in Botswana bezoekt u niet alleen Botswana, maar ook omringende landen zoals Namibië en Zimbabwe. De route voert u via Botswana naar de Caprivi strook in Namibië en daarna via het Chobe National Park in Botswana terug naar de Victoria Falls watervallen en  het Hwangwe National Park in Zimbabwe. 

Een hoogtepunt van onze groepsreis in Botswana is ongetwijfeld uw verblijf in de Okavango Delta. In dit unieke gebied gaat u niet alleen op safari in een open 4x4 voertuig, maar maakt u ook een trip in een mokoro, een soort platte kano. Bij de reis zijn diverse excursies inbegrepen, zoals meerder safari’s per boot en open voertuig en daarnaast kunt u optionele activiteiten ondernemen, zoals een vlucht over de Okavango Delta of over de Victoria watervallen!

Bij onze groepsreizen in Botswana reist in goed onderhouden busjes en overnacht in comfortabele accommodaties. Ga met ons mee op een groepsrondreis in Botswana en geniet van de prachtige natuur.

Heeft u vragen over onze groepsrondreizen in Botswana, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies. Wilt u meer te weten komen over Botswana? Bekijk dan al onze reizen naar Botswana.

Op zoek naar een andere bestemming? Bekijk dan ook onze groepsreizen in Zuid-Afrika, Namibië en Oost-Afrika.