Botswana reizen Botswana reizen Botswana reizen

Maak een rondreis door Botswana met Sable Tours

"De sterrenhemel die ik bij onze rondreis door Botswana zag maakte dat ik me zó nietig voelde. Nergens anders dan in de Kalahari woestijn word je zo stil van de pracht van ons heelal. Bij een van onze accommodaties kunt u tijdens uw rondreis door Botswana op het dak van uw huisje onder miljoenen flonkerende sterren slapen!" - Marcella, Sable Tours

Een Botswana rondreis op maat heeft zoveel mogelijkheden

De Okavango Delta staat centraal bij iedere Botswana rondreis. Dit waterrijke gebied biedt uitzonderlijke safari mogelijkheden door de grote hoeveelheid wild en de mooie natuur. De tegenstelling met de rode zandduinen van de lege Kalahari woestijn kan haast niet groter zijn. Dat maakt een Botswana rondreis juist zo bijzonder. Tegen de verwachting in staat ook de Kalahari bekend om het wild dat u kunt zien. Zo zijn de Kalahari leeuwen met hun donkere manen een imposante verschijning en heeft dit gebied een zeer grote populatie cheeta’s. Een mooi afsluiting van een rondreis door Botswana is een bezoek aan Chobe National Park en natuurlijk Victoria Falls. Sable Tours kan voor u een rondreis door Botswana op maat organiseren die geheel voldoet aan uw wensen.

Heeft u vragen over een Botswana rondreis, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies. Of bekijk al onze reizen naar het prachtige Botswana.