Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Themareizen in Botswana

Olifant in de Okavango Delta
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Themareizen in Botswana

Botswana is een zeer afwisselend land met een prachtige natuur en overweldigend mooie landschappen. De contrasten tussen de droge Kalahari woestijn in het zuiden van Botswana, de uitgestrekte zoutpannen van de het Makgadikgadi en Nxai Pan National Park, de weelderig groene Okavango delta en omvangrijke Chobe National Park. De hoeveelheid wild dat in deze parken leeft is onvoorstelbaar, waardoor Botswana een safari bestemming bij uitstek is. Bent u op zoek naar een safari belevenis waarbij u in alle rust kunt genieten van het wild en de natuur, zonder hordes toeristen, dan is de Botswana, en met name de Okavango delta, de ‘place-to-be’. De safari’s die u hier kunt maken zijn fenomenaal en onovertroffen. Het niveau van de accommodaties in Botswana voldoet aan alle eisen van een reiziger die verblijven op niveau zoekt.

Of u nu kiest voor het thema safari reizen of luxe reizen in Botswana, u kunt er verzekerd van zijn dat Sable Tours uw reis naar Botswana tot in de puntjes zal verzorgen.

Thema safari reizen in Botswana

Gaat u in Botswana op safari, dan mag u de Okavango Delta niet overslaan. In dit moerassige gebied worden maar weinig toeristen toegelaten, waardoor de natuur en dieren beschermd blijven. U verblijft  tijdens uw safari reizen in Botswana in kleine kampen in luxe tenten of comfortabele chalets zonder omheining. U moet dan ook niet verbaasd zijn als het wild bij een Botswana safari zo door het kamp loopt.

Luxe reizen in Botswana

Bent u op zoek naar een bestemming voor een prachtige luxe safari vakantie, dan biedt Botswana u alles wat u wenst. Als de ‘hussle en bussle’ van het dagelijkse leven u teveel wordt, is Botswana dé uitgelezen plek om even totaal bij te tanken.

Wat de themareizen van Sable Tours werkelijk uniek maakt, is de nauwgezette aandacht voor detail en de flexibiliteit om tegemoet te komen aan uw specifieke wensen. Of het nu gaat om het organiseren van een intieme huwelijksreis, een spannende safari-ervaring of een luxueuze vakantie, wij zijn er klaar voor om elke reis op maat te maken en aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren.

 

Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.