Reuzenijsvogel Reuzenijsvogel Reuzenijsvogel
Ultieme Big 5 in Chobe en Savuti, 9 dagen
vanaf
€ 4395,00

Contact opnemen
Soort reis: Individuele reizen
Thema: Huwelijksreizen, Safari, Natuur
Duur van de reis: 9 dagen
Reisperiode: Dagelijks
Aantal personen: Geen min. / max.

Boek deze reis Vraag offerte aan

Ultieme Big 5 in Chobe en Savuti, 9 dagen

Deze reis in Botswana laat u in korte tijd de hoogtepunten van Botswana zien. Bovendien bezoekt u ook nog eens de indrukwekkende Victoria Falls, die een verpletterende indruk zullen maken! Het Chobe National Park is een prachtig wildreservaat en in de Okavango Delta waant u zich in het paradijs! U verblijft bij deze reis in Botswana in een luxe kamp midden in de delta, waar u per klein vliegtuigje naartoe wordt gevlogen. Bij uw verblijven in Botswana zijn alle safari's en maaltijden ingesloten.

Deze reis kan ook in omgekeerde richting worden gedaan.
U kunt deze reis verlengen met een verblijf bij Victoria FallsNamibië en veel andere bestemmingen.


Dag 1

Europa - Johannesburg

Dag 1

U vliegt met een dagvlucht naar Johannesburg, waar u 's avonds aankomt. Na aankomst heeft u een transfer naar uw boetiek hotel niet al te ver van de luchthaven. De inrichting van dit intieme hotel is een mix van Afrikaanse, Westerse en Oosterse moderne design. Het hotel heeft slechts 9 kamers en biedt u een warme en relaxte sfeer. De prachtige tropische tuin met zwembad en patio is een oase waar u de drukt van de metropool kunt ontvluchten. Uw smaakvol ingerichte kamer heeft een en-suite badkamer met bad, douche, toilet en föhn. Ook een TV, telefoon, airco, kluisje, minibar en thee-/koffiezetfaciliteiten en gratis WiFi ontbreken niet.
Verblijf: African Rock Hotel, inclusief ontbijt en retour transfers OR Tambo luchthaven.


Dag 2 t/m 4

Johannesburg – Kasane; Savute, Ghoha Hills

Dag 2 t/m 4

Vandaag vliegt u vanuit Johannesburg naar Kasane of Maun. Van hieruit heeft u een transfer naar Ghoha Hills. Uw 3 uur durende 4x4 rit brengt u door delen van het Chobe National Park, enkele lokale dorpen en verschillende 4x4 terreinen. U kunt ook kiezen voor een vlucht vanuit Maun. Ghoha Hills is ideaal gesitueerd in het Savuti reservaat, ongeveer halverwege tussen het Kwai gebied en Kasane. Het Savuti moeras is een overblijfsel van een groot binnenmeer en wordt gevoed door het Savuti kanaal. Ideaal voor grazers en natuurlijk de roofdieren die hiervan profiteren. Ghoha Hills is zo gebouwd dat het perfect past in deze omgeving. Vanuit de lodge heeft u een 180 graden uitzicht over Savuti. Deze eco vriendelijke accommodatie heeft alles wat u als reiziger mag verwacht van een 5-sterren verblijf, zoals uitstekende service en top gastronomie. Uw dagen worden gevuld met safari’s in open 4x4 voertuigen, met bezoek aan de baobab bomen (Baobab Cathedral) en bosjesman tekeningen. Als de avond valt zult u zich vergapen aan de ontelbare sterren aan het firmament.
Verblijf: Ghoha Hills, inclusief alle maaltijden, lokale drankjes, snacks, uw was, entreegelden voor het park en geplande safari's.
Transfers: 
Kasane naar Ghoha Hills, 4x4 voertuig of vlucht vanuit Maun.


Dag 5 t/m 7

Savute, Ghoha Hills – Chobe National Park; Nogatsaa Pans

Dag 5 t/m 7

Uw transfer naar Nogatsaa duurt ongeveer 2 uur per 4x4 voertuig, onderweg kunt u veel dieren tegenkomen. U kunt ook kiezen voor een chartervlucht. Het unieke aan Nogatsaa Pans Camp is dat het de enige accommodatie is in een afgelegen deel van het Chobe National Park, er zijn geen andere kampen in de directe omgeving. Het gebied ligt midden in het Chobe National Park, op zo’n 80 km afstand van de Chobe rivier. In de omgeving bevinden zich enkele klei-bodem pannen, die zich tijdens het regenseizoen vullen met water. Nogatsaa Camp kijkt uit op de Kwikamba Pan, de grootste natuurlijk pan waar het wild graag komt drinken. Maar niet alleen olifanten zijn stamgasten bij Nogatsaa, u zult hier een grote diversiteit aan dieren kunnen zien. Nogatsaa Pans Camp heeft slechts 12 tenten en is eco vriendelijk. Zonnepanelen zorgen voor de elektriciteit, waardoor de impact op de omgeving minimaal is. Uw tent is gebouwd op een platform en is bijzonder ruim. U heeft een en-suite badkamer, een zitje, en een privé veranda met een fantastisch uitzicht over de omgeving. Tussen de safari’s door kunt u vogels spotten en als de avond is gevallen de prachtige sterrenhemel bewonderen.
Verblijf: Nogatsaa Pans Camp, inclusief alle maaltijden, lokale drankjes, snacks, uw was, entreegelden voor het park en geplande safari's.
Transfer:
Ghoha Hills naar Nogatsaa Plains, 4x4 voertuig of per vlucht.


Dag 8 en 9

Chobe National Park; Nogatsaa Pans – Johannesburg - Europa

Dag 8 en 9

Chobe National Park; Nogatsaa Pans – Johannesburg - Europa
Na een transfer naar Kasane of Maun en uw vlucht terug naar Johannesburg vanuit Kasane heeft u nog wat tijd op de luchthaven voor uw nachtvlucht terug naar Europa. Wij hopen dat u heeft genoten van uw verblijf in de 'bush' en dat u ervaringen heeft opgedaan die u een leven lang zullen bijblijven!
Transfer: 
Nogatsaa Plains naar Kasane, 4x4 voertuig of vlucht naar Maun.

Inspiratie voor nog meer reizen van Sable Tours?
Ga naar Namibië, Zuid-AfrikaMadagascar en Oost-Afrika.

Wilt u een andere Big 5 safari?
Reis dan naar Zuid-AfrikaKenia of Tanzania.

Wilt u uw reis verlengen met een strandvakantie?
Ga dan naar MozambiqueMauritius of Zanzibar