Masai Masai Masai
Masai wandelsafari, 9 dagen
vanaf
€ 2873,00

Contact opnemen
Soort reis: Individuele reizen
Thema: Safari, Cultuur, Natuur
Duur van de reis: 9 dagen
Reisperiode: Dagelijks
Aantal personen: Geen min./max.

Boek deze reis Vraag offerte aan

9-daagse Masai wandelsafari

De Masai Mara in Kenia is een van de bekendste natuurparken ter wereld, en de bakermat van de safari. De Mara Naboisho Conservancy is een privé concessie in de Mara, waar activiteiten zoals wandelsafari’s, avondsafari’s en bushdiners zijn toegestaan. Bij de 9-daagse Masai wandelsafari in Kenia ontdekt u dit unieke gebied te voet, samen met uw Masai gids. U overnacht in comfortabele mobiele tenten in afgelegen locaties. Deze combinatie van safari dichtbij de natuur en verfijnde luxe, maakt de 9-daagse wandelsafari in Kenia een van ons meest bijzondere ervaringen in het Masai Mara gebied. Om uw tijd optimaal te benutten, heeft u retourvluchten vanuit Nairobi naar de Mara per chartervliegtuigje. U kunt deze reis verlengen met extra dagen safari of aan het strand.


Dag 1

Europa – Kenia; Nairobi

Dag 1

Vertrek Europa


Dag 2 en 3

Nairobi – Masai Mara; Naboisho Conservancy

Dag 2 en 3

Bij aankomst op de internationale luchthaven van Nairobi wordt u hartelijk welkom geheten. U heeft vervolgens een transfer naar Wilson luchthaven voor uw binnenlandse vlucht naar de Masai Mara. Uw avontuur begint bij Wilderness Camp, een nostalgische ode aan de safari's van de vroege ontdekkingsreizigers en safari-pioniers. Vrij van kunstmatige luxe en moderne verstoringen. De slechts acht tenten van Wilderness Camp zijn subtiel geplaatst rond de rand van de Saddle Valley om volledige privacy en een ultiem uitzicht op de savanne mogelijk te maken. Elke tent heeft comfortabele tweepersoonsbedden met wit linnen en weelderige dekbedden, een aparte badkamer met biologische toiletten en een traditionele "emmerdouche", die op uw verzoek wordt verwarmd en een buitenzithoek met uitzicht op de savanne. Laat u verbazen door de magische sfeer van complete stilte en afzondering.
Verblijf: Wilderness Camp


Dag 4 en 5

Masai Mara; Naboisho Conservancy

Dag 4 en 5

De jager-verzamelaars van de Masai stam staan bekend als Dorobo. Geïnspireerd door de omzwervingen van de Dorobo bevolking, bieden we u een unieke gelegenheid om deel te nemen aan een meerdaagse wandelsafari in het wereldberoemde Masai Mara National Park, met overnachting in een mobiel safari kamp. Dichter bij de natuur kunt u niet komen! Ronddwalen met uw Masai gids door de ongerepte natuur van Afrika zorgt ervoor dat vriendschappen voor het leven worden geboren en onvergetelijke herinneringen worden verzameld. Daarbovenop krijgt u een authentiek inzicht in de cultuur van de Masai bevolking. De duur van het safariprogramma kan worden aangepast aan de voorkeuren van de gasten. Door alle onnodige afleidingen weg te nemen, willen u dichter bij de essentie van de Afrikaanse savanne brengen. Hoewel uw koepeltentje eenvoudig is, heeft u alle comfort die u nodig heeft. Uw tent is voorzien van volwaardige bedden met fris linnengoed voor een heerlijke nachtrust. Er is een centrale plek met wasgelegenheid en toiletten. Een verblijf bij Dorobo Mobile Camp is een bijzonder avontuur!
Verblijf: Dorobo Mobile Camp


Dag 6 en 7

Masai Mara; Naboisho Conservancy

Dag 6 en 7

Leopard Hill kamp ligt bij drie overvloedige drinkplaatsen voor het wild. Leopard Hill is een modern kamp midden in de Afrikaanse wildernis. Zittend op het dek van uw tent, zijn de dieren zo dichtbij dat het voelt alsof u ze kunt aanraken. U bent één met de grootsheid van de savanne. In uw bed  in uw luxe safari tent kunt u met een klik op een knop het dak van uw tent openen. Alleen uw klamboe scheidt u van de uitgestrekte Afrikaanse nachtelijke sterrenhemel. Uw ruime luxe tent is voorzien van een aangrenzende badkamer. Leopard Hill kamp is een eco-kamp en heeft 6 en-suite tenten waardoor kleinschaligheid en uw privacy worden gegarandeerd. Uw dagelijkse activiteiten bestaan uit safari’s per open 4x4 voertuigen of wandelsafari’s.
Verblijf: Leopard Hill Camp


Dag 8 en 9

Masai Mara; Naboisho Conservancy – Nairobi - Europa

Dag 8 en 9

Het is alweer tijd om uw koffers in te pakken voor uw reis terug naar huis. Vanmorgen vertrekt u per directe vlucht naar Nairobi voor uw aansluitende intercontinentale vlucht terug naar Europa, waar u de volgende dag aankomt. Wij hopen dat Afrika een diepe indruk op u heeft achtergelaten, zodat u snel weer terug komt voor een volgend bezoek aan dit fantastische continent.

Indien u wenst uw reis te verlengen, klik dan hier voor de perfecte optie die bij deze reis past.