Leeuwen in boom Leeuwen in boom Leeuwen in boom

Een reis door Kenia op maat

“Boek uw ideale rondreis door Kenia met privéchauffeur en maak uw droom safarireis waar. Wilt u flamingo’s spotten bij Lake Nakuru, een Masai nederzetting bezoeken of de grote kuddes volgen over de eindeloze vlaktes, het kan allemaal. Bij een rondreis door Kenia op maat bepaalt u de route en het tempo .’’ – Marcella, Sable Tours

Wilt u een Kenia rondreis maken? Kies dan voor Sable Tours

U heeft de volledige vrijheid om uw Kenia rondreis zo in te delen dat aan al uw wensen wordt voldaan. Uw Engelstalige chauffeur brengt u waarheen u maar wilt; naar het Amboseli National Park met uitzicht op de Kilimanjaro, Afrika’s bekendste berg, het droge Samburu reservaat in het noorden of naar Mount Kenya, het hoogste punt. Maar rondreizen in Kenia hebben meer te bieden dan de gebruikelijke safari. Kenia is perfect als u meer wilt leren over de tradities van de trotse Keniaanse stammen, of voor sportieve activiteiten zoals wandelsafari’s, raften of duiken. Vertel ons uw dromen en wij organiseren uw reis door Kenia op maat voor u!

Onze tip voor rondreizen in Kenia

Maak een ballonvaart en zie de Afrikaanse wildernis vanuit een heel ander perspectief terwijl de zon opkomt voor weer een spectaculaire dag!

Heeft u interesse of vragen over rondreizen door Kenia, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies. Wilt u meer reizen vergelijken? Neem dan een kijkje op onze overzichtspagina met Kenia reizen.