Kleurrijk Kleurrijk Kleurrijk

Boek uw maatwerk rondreis naar Zanzibar bij Sable Tours

“Tijdens een rondreis op Zanzibar dwaalde ik door de straatjes van Stone Town. Ik slenterde langs moskeeën, oude forten, het badhuis en de talloze kleurrijke winkeltjes waar men mij allerlei snuisterijen wilde aansmeren. Af en toe bleef ik stilstaan bij de prachtig versierde houten deuren van de witte huizen. Soms ving ik een glimp op van de baai, waar net een vissersbootje met een markant driehoekig zeil aankwam met de verse vangst. Dit is pas sfeer proeven bij een rondreis op Zanzibar.” – Pieter, Sable Tours

Een rondreis op Zanzibar - een sprookjesachtige bestemming
Zanzibar is een heerlijke strandbestemming of verlenging van een safari vakantie in Kenia en Tazania. Door de ligging nabij de evenaar heeft de archipel veel zonuren en een heerlijk klimaat. Het turkooizen zeewater nodigt uit voor een frisse duik om even af te koelen. En bent u voldoende uitgerust, dan valt er genoeg te beleven tijdens een rondreis op Zanzibar. Bij een bezoek aan Stone Town zult u versteld staan van de rijke cultuur die u hier nog ziet. Het stadje staat dan ook niet voor niets vermeld op de Unesco Werelderfgoedlijst. Tijdens uw rondreis op Zanzibar kunt u een bezoek brengen aan de kleinere eilandjes Mafia en Pemba. Kortom, Zanzibar is een perfecte bestemming als u cultuur, rust en safari wilt combineren.

Onze tip voor een maatwerk rondreis naar Zanzibar!
Maak ook eens een uitstapje naar de kleinere eilanden Pemba en Mafia.
Wilt u meer informatie over een rondreis naar Zanzibar op maat, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies. Wij helpen u graag om uw ideale reis samen te stellen.