Slang Slang Slang
Geschreven door: Ricardo en Rianne
Wij waren nog nooit buiten Europa geweest dus was het fijn dat er iemand was die ons kon helpen bij het boeken van onze reis. Via een collega zijn wij in contact gekomen met Sable Tours. We zijn erg goed, netjes en vooral persoonlijk geholpen. We hadden 's avonds een formulier op de website ingevuld en de volgende dag werden we meteen al gebeld. Super snel! Er werd naar onze wensen geluisterd en de reis werd in elkaar gepuzzeld door Marcella.
Wij zijn begonnen in Kaapstad, waar we twee hele mooie dagen hebben gehad. Een dag met de hop on/hop off bus en een dag met de auto naar Cape Point en Kaap de goede hoop. 
De afstanden die je moet rijden lijken op papier misschien erg lang, maar tijdens de reis is dat helemaal niet erg. Er is een hoop te zien onderweg en je kan elk moment stoppen om wat te drinken of om een mooie foto te maken. In elk Guesthouse zijn wij heel vriendelijk ontvangen en iedereen had goede tips voor ons wat de opties waren om te bekijken. Met plattegronden en foto's werd alles haarfijn uitgelegd. 
De Gardenroute, de Drakensbergen en de Panoramaroute hebben allemaal hun eigen charmes. Het is allemaal waanzinnig mooi en je kunt er honderden foto's schieten. 
In het tweede gedeelte van onze reis kwamen de safari's aan bod. Die waren erg mooi, je komt zo dichtbij de dieren, heel bijzonder. We hebben de big5 gezien en een heleboel andere dieren. Ook de gidsen kunnen al je vragen beantwoorden en zijn in voor een lolletje en een grapje. In de Bateleur in de Timbavati voelde het alsof we familie waren. Dat was een hele fijne plek waar we echt helemaal tot rust zijn gekomen. Je wordt vroeg gewekt, al om 5 uur, maar het is meer dan de moeite waard. Na het ontbijt heb je de tijd voor jezelf, lekker relaxen in de zon met een boek. Na drie dagen waren we eigenlijk nog niet uitgekeken maar moesten we helaas alweer door. De tijd vloog voorbij....
Het was een ontzettend mooie ervaring die wij nooit zullen vergeten!
We hopen snel nog een keer naar Zuid Afrika te gaan natuurlijk met de hulp van Marcella.
Dankjewel Marcella, voor het regelen van onze bijzondere reis!