Heeft u vragen? Bel ons gerust: +31 (0)78 7850702

Bijzondere huwelijksreis
in Zuid-Afrika in 2007

Sleep out tijdens safari reis in Zuid Afrika 2
Africa - Sable Tours Afrika ongeëvenaard

Bijzondere huwelijksreis in Zuid-Afrika in 2007

Bijzondere huwelijksreis in Zuid-Afrika in 2007

Wanneer jullie er eenmaal geweest zijn, gaan jullie zeker terug…..” Dit waren de woorden die Pieter tegen ons zei op onze eerste ontmoeting, ergens in de herfst van 2006. Wij waren ervan overtuigd dat het zo’n vaart niet zou lopen, we waren immers zelden zo onder de indruk van een land dat we perse terug wilden.

Echter, het is inmiddels september 2007, we zijn amper een week terug van onze reis naar Zuid Afrika en we zouden graag terug gaan. Hoe dit is gekomen, wij weten het niet. Maar toen Pieter en Marcella ons vroegen een stukje te schrijven waren we zeer vereerd. Maar waar moeten we beginnen? Bij de vriendelijke ontvangst op Cape Town Airport? Of bij onze gastvrouw die ons zo vriendelijk begroette? De persoonlijke touch van Sable Tours? De geweldige natuur of toch de hartelijkheid van de mensen?

We zijn tijdens deze reis geweldig onder de indruk geraakt van alle mooie aspecten van Zuid Afrika. Onze reis bracht ons van Kaapstad naar onder andere Knysna, Tsitsikamma National Park, Addo Elephant Park en Oudshoorn. Samen met Pieter en Marcella hebben wij zorgvuldig onze route gepland. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een prachtige reis die we nooit zullen vergeten. Met name de persoonlijke aanpak heeft ons zeer aangesproken. De ervaring, efficiëntie en de gedrevenheid stonden duidelijk op de voorgrond tijdens het plannen van de reis. Zuid Afrika heeft ons hart gestolen. Kaapstad met de prachtige gebouwen, goede sfeer en mooie bezienswaardigheden, de Tafelberg met het geweldige uitzicht op V&A Waterfront, de bootreis en tour op Robbeneiland, wijnproeven in Stellenbosch in de Wijnlanden, Kaap de goede hoop, de pinguïns in Boulders Beach en dan hebben we het nog niet over Hermanus, de walvishoofdstad van Zuid Afrika. Helaas waren we slechts met 4 personen, er moesten minstens 8 gegadigden zijn om uit te varen. Maar omdat de schipper een goed humeur had gingen we toch, met zijn vieren op een boot waar anders tot 42 (!!) mensen op kunnen. Een privé “whale-cruise” waar we meerdere Southern Right Whales zagen, onze schipper dolenthousiast was en waar we, als slagroom op het toetje, verrast werden door een walvis enkele meters naast onze boot. Alsof je hem aan kon raken zo dichtbij. Een geweldige ervaring!! Knysna, waar de natuur en stranden rondom de “Heads” ons regelmatig deden stoppen voor mooie foto’s. Maar hoogtepunt was het Knysna elephant park waar we, naast het ontvangen van een hoop voorlichting, een ritje op de olifant maakten. Tsitsikamma; waar Sable tours ons een geweldige lodge had bezorgd; uitzicht op de Indische Oceaan waar in de ochtend dolfijnen door de golven sprongen en de walvissen hun tochten maakten. Addo als ultiem hoogtepunt. De game-drives met de gidsen die al hun kennis met ons deelden, de uren die we langs de waterplassen hebben gezeten met de verrekijker en camera, totaal geconcentreerd op de kuddes olifanten en andere dieren. Oudshoorn met alle struisvogels en de mooie omgeving. Al met al is het moeilijk samen te vatten hoe prachtig dit voor ons geweest is. We zijn erg geraakt door de vriendelijke, hartelijke en vrolijke Zuid Afrikanen, de mooie cultuur en sfeer die er hangt, het wild en de natuurparken, de ruige, wilde omgeving en al het natuurschoon. Het was geweldig en een ding weten we zeker; we gaan zeker terug om meer van dit land te gaan zien. We kunnen niet wachten om hier weer te gaan genieten…

Pieter en Marcella, baie dankie voor jullie goede zorgen, jullie hebben het voor ons een onvergetelijke huwelijksreis gemaakt!!!

Bas & Veronique

  • Deel deze pagina via
Over ons Pieter en Marcella

Enthousiast geworden over een reis naar Afrika?

Wij zijn Pieter en Marcella van Sable Tours. We helpen u graag verder. Sable Tours is uw persoonlijke Afrika specialist voor unieke Afrika reizen. Wij gaan voor persoonlijke aandacht.

Luipaard tijdens luxe safari in Afrika

En blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over Afrika en onze reizen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.